Kyle Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Przy odległości 4m na TV 37" nie odróżnisz full HD od modelu HD (za duża odległość przy za małej przekątnej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Delikatnie mówiąc... Ja przy 52" gram z odległości 2,5m i z podobnej oglądam materiał full hd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Delikatnie mówiąc... Ja przy 52" gram z odległości 2,5m i z podobnej oglądam materiał full hd. ... i to są prawidłowe proporcje ;) (duże wrażenia i czerpanie realnych korzyści z podniesionej rozdzielczości) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczir2d2 Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 doradzi mi kotś jaki TV LCD kupić? co sądzicie o LG Scarlet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Ja mam serię Scarlet, taki dokładnie model http://www.ceneo.pl/1409322 i jestem więcej niż zadowolony. Bardzo fajny tryb "ekspercki" pozwalający na pełną konfigurację obrazu, sam panel też świeci ładnie, sprawdza się idealnie pod x360 (i innymi materiałami HD), SD z uwagi na rozmiar matrycy pomijam, lub siadam na drugiej kanapie oddalonej o ok 4m od TV ;) Polecam tą serię, naczytałem się sporo przed zakupem różnych testów i Scarlet zawsze wypada bardzo dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Ostatnio to Sony zalega na magazynach bo po dobraj jakosci sprzetu sony pozostała juz tylko nazwa...Jakoś nie narzekam na 40w4000 http://hdtv.com.pl/forum/showpost.php?p=21...p;postcount=128 zgadzam sie w 100% z opisem z linku jedynie musze rozwiazac mały problemik z 1920x1080 z lapka (problem moze byc spowodowany uzytkownikiem nie sprzetem ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Jakoś nie narzekam na 40w4000W nowych tv sie troche sony postarało, ale nie dziwne bo mają za duzą konkurencje. No i nie dziwne ze ciągnie ludzi do sony jak reklamują sie kontrastem powyzej 30 tysięcy :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damaioshin Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 co ty za glupoty wypisujesz kolego. sony jako jedyny producent oferuje dekoder mpeg4 ktory ma sie stac standardem w polsce [zamiast mpeg2 stosowanym w innych tv] bravie sa bardzo dobrymi telewizorami, wiec mzoe poparlbys ich slabosci jakimis konkretnymi faktami, zamiast ulotkami. kazda firma podaje swoje wlasne wartosci w specyfkiacji, i to co napisalem o sony moglbym napisac o kazdym innym producencie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 co ty za glupoty wypisujesz kolego. sony jako jedyny producent oferuje dekoder mpeg4 ktory ma sie stac standardem w polsce [zamiast mpeg2 stosowanym w innych tv] bravie sa bardzo dobrymi telewizorami, wiec mzoe poparlbys ich slabosci jakimis konkretnymi faktami, zamiast ulotkami. kazda firma podaje swoje wlasne wartosci w specyfkiacji, i to co napisalem o sony moglbym napisac o kazdym innym producencie Rozmawiamy o możliwościach układu sterującego matrycą i samej matrycy czy o dekoderze DVB-T ? LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narril Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Witam, Szukam Tv do 50", cena 5-6k zl. TV będzie dla rodziców, czyli głównie zwykłe oglądanie tv / okazjonalnie kino domowe. Nie bedzie służył do grania (nie mam konsoli / nie mieszkam z rodzicami ;) ). Interesuje mnie jakość obrazu, jakość wykonania oraz żywotność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gessle Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Witam, Jestem laikiem w kwestii telewizorów plazmowych i w zwiazku z tym mam pytanie: czy jest sens kupowania plazmy 37 lub 42 cale z rozdzielczoscia 1024 x 768, czyli 4:3? tv uzywany bedzie glownie do zwyklej kablowki, dvd, divxow i od czasu do czasu gier. Czy przez format 4:3 obraz w kazdym przypadku bedzie obciety z lewej i prawej strony? Z gory dziekuje za pomoc, Gessle P.S. Czy rozdzialka 1024 x 720 jest lepsza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 TV plazmowe z rozdzielczością 1024x768 (proporcje rozdzielczości 4:3) mają fizycznie proporcje ekranu 16:9 :] Radzę kupić nowoczesną niemrugającą plazmę o przyzwoitej rozdzielczości i kontraście ... modele 1024x xxx to przeżytek . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 bravie sa bardzo dobrymi telewizorami, wiec mzoe poparlbys ich slabosci jakimis konkretnymi faktami, zamiast ulotkami.Bardzo dobre telewizory w których EURO jest skopane(wszystkie modele) i nie da się po nim wyprowadzic sygnału na inne urządzenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gessle Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) niemrugajaca, czyli? i od jakiej rozdzialki zaczynaja sie te "przyzwoite"?:) domyslam sie, ze telewizory o ktorych pisesz kosztuja dosc sporo, ja natomiast mam dosc ograniczony budzet, max 3000zł. i jeszcze raz: czy rozdzialka 1024 x 720 jest lepsza? Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez Gessle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...