Songo Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam, na dniach mam zamiar kupić myszkę z podkładką i myslałem nad czymś takim: Razer Diamondback Chameleon + Steelpad QcK Co o tym myslicie ? Kupuje w tym sklepie w którym podałem linki. Głównie gram w cs'a. Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez Songo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Najlepiej jakbys mogl sie gdzies pobawic tym diamondbackiem, wyprobowac ksztalt - bo wielu osobom nie odpowiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 To może jest coś w podobnej cenie lub trzeba troche doplacic, ale zeby byla dobra i wiekszosci pasowała, bo raczej nie mam mozliwosci sprawdzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 To może jest coś w podobnej cenie lub trzeba troche doplacic, ale zeby byla dobra i wiekszosci pasowała, bo raczej nie mam mozliwosci sprawdzenia. ie 3.0 + eyepad ? vel qck ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 ie 3.0 + qck+ albo eyepad jak radzi HQ12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 W komputroniku bodajże nie ma eyepada, na temat ie 3.0 troche się naczytałem, że jest niedopracowana i nie jest głównie do gier tylko bardziej do ogólnego użytku, przynajmniej tak piszą na testach. Chyba jednak wezme tego Razera +qck. Dzięki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 W komputroniku bodajże nie ma eyepada, na temat ie 3.0 troche się naczytałem, że jest niedopracowana i nie jest głównie do gier tylko bardziej do ogólnego użytku, przynajmniej tak piszą na testach. Chyba jednak wezme tego Razera +qck. Dzięki za odpowiedzi :blink: Chyba pomyliłeś ie3.0 z 4.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 W komputroniku bodajże nie ma eyepada, na temat ie 3.0 troche się naczytałem, że jest niedopracowana i nie jest głównie do gier tylko bardziej do ogólnego użytku, przynajmniej tak piszą na testach. Chyba jednak wezme tego Razera +qck. Dzięki za odpowiedzi:lol2: no chyba nie bardzo :S Ciekawe w jakich testach ^^ IE3.0 to najpopularniejsza, a w zasadzie niemal jedyna mysz wśród graczy cs... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Dla mnie sprawa wygląda tak: DeathAdder, MS IE 3.0a, A4Tech X710F - w zależności od portfela kazda myszka bedzie bardzo dobra do CS'a ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 No nie wiem, czy do low-sens taki ciezki i sliski kloc jak DA sie nadaje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...