CeglA Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Czy ma sens wymiana pamieci elixir 512MB PC2100(266) na samsungi 256MB PC-3200(400mhz) :?: przy konfigu ponizej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 po 1. na razie pamiatki 400mhz nie spelniaja jeszcze swoich opczekiwan, wiec sa gorsze od 333mhz (na razie) po 2. nie warto wymieniac 512 na 256 mb po 3. elixiry mam na grafie i sie niezle kreca (405do nawet 500) po 4. widze ze masz niezlego kompa (niezlego? - jednego z najlepszych) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 po 4. widze ze masz niezlego kompa (niezlego? - jednego z najlepszych) ;) Zawsze mozna cos poprawic,dlatego pytam :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 wg mnie niewarto wymieniac (wg mnie oczywiscie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Ja bym zmienił. Jak masz DDR 400 to bez bulu ustawiasz fbs na 200 i nie musisz puszczać pamiątek asynchronicznie. Dla overklocków idealne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 po 4. widze ze masz niezlego kompa (niezlego? - jednego z najlepszych) ;) Zawsze mozna cos poprawic,dlatego pytam :wink: Tak, ale tym byś zepsuł. NIE wymieniaj, przecież to absurd z 512 zmieniać na 256 jest kompletnie pozbawione nawet odrobiny sensu (dziwię się wręcz pytaniu 8O :roll: ). Nawet jak te 256 miły by być PC -4000, 5000, 20k NIE OPŁACA SIĘ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 moim zdaniem się nie opłaca zawsze to jest 512 ramu a nie 256 !!! nie wymieniaj, pozatym pamiątki dalej lecą na pysk więc beda jeszcze tańsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Poczekaj aż ddr 512/333 wejdzie na 250 zeta. To już na ser bardzo nie długo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 po 3. elixiry mam na grafie i sie niezle kreca (405do nawet 500)A ja testowalem u siebie Elixiry DDR266 i nie chcialy isc nawet na 300 :|. W skrocie - o kant d... potluc takie pamieci :x. Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 sorki ale zobaczylem pozniej a tam hynixy. sorki wielkie za pomylke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Spoko zmieniaj Potem dokup sobie drugą taką samą kość i na nForce2 i masz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...