Labovsky Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Drodzy Koledzy, szukam monitora 17'' na matrycy MVA/PVA do 900zł maximum maximorum. Czy jest szansa znaleźć coś takiego poza niezwykle już niestety rzadkim Samsungiem SM 770P? Ewentualnie może być 19'', ale wolałbym coś lepszego spośród 17'' niż tandetną 19''. Koledzy z egiełdy wskazali mi już BenQ FP91GP - czy jest coś jeszcze godnego uwagi? Pozdrawiam P.S. Proszę o nie komentowanie moich kryteriów - będę wdzięczny :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Drodzy Koledzy, szukam monitora 17'' na matrycy MVA/PVA do 900zł maximum maximorum. Czy jest szansa znaleźć coś takiego poza niezwykle już niestety rzadkim Samsungiem SM 770P? Ewentualnie może być 19'', ale wolałbym coś lepszego spośród 17'' niż tandetną 19''. Koledzy z egiełdy wskazali mi już BenQ FP91GP - czy jest coś jeszcze godnego uwagi? Pozdrawiam P.S. Proszę o nie komentowanie moich kryteriów - będę wdzięczny :rolleyes: z lepszych 17" są tylko 2-3 modele na PVA (770P, jakieś łejzo, fujitsu P17-2), nie ma 17" na MVA, reszta to TN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Z tych tanszych modeli moge polecic Gatewaya 17" 1785 na PVA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) Z tych tanszych modeli moge polecic Gatewaya 17" 1785 na PVAtak lol i 25 ms czas reakcji nie tak jak jego wiekszy odpowiednik z dopalaczem ktorego nigdzie nie mozna dostac.Ja to mam szczescie byłem odebrac osobiscie 19 Geatweya w apollo i oczywiscie na starcie jeden martwy piksel i 3 subpiksele,z zalem serca musiałem podziekowac po czym sklep wycofal te monitory z oferty,zaj....ac sie idzie ja to mam pecha :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Kusiło zeby go brac bo przypuszczałem ze tak bedzie ale ten martwy piksel u góry po prostu nie moglem żal.pl sorry za mały spam Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...