Skocz do zawartości
Labovsky

17" Do 900zł Z Matrycą Pva/mva

Rekomendowane odpowiedzi

Drodzy Koledzy,

szukam monitora 17'' na matrycy MVA/PVA do 900zł maximum maximorum. Czy jest szansa znaleźć coś takiego poza niezwykle już niestety rzadkim Samsungiem SM 770P?

Ewentualnie może być 19'', ale wolałbym coś lepszego spośród 17'' niż tandetną 19''.

Koledzy z egiełdy wskazali mi już BenQ FP91GP - czy jest coś jeszcze godnego uwagi?

Pozdrawiam

P.S. Proszę o nie komentowanie moich kryteriów - będę wdzięczny :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drodzy Koledzy,

szukam monitora 17'' na matrycy MVA/PVA do 900zł maximum maximorum. Czy jest szansa znaleźć coś takiego poza niezwykle już niestety rzadkim Samsungiem SM 770P?

Ewentualnie może być 19'', ale wolałbym coś lepszego spośród 17'' niż tandetną 19''.

Koledzy z egiełdy wskazali mi już BenQ FP91GP - czy jest coś jeszcze godnego uwagi?

Pozdrawiam

P.S. Proszę o nie komentowanie moich kryteriów - będę wdzięczny :rolleyes:

z lepszych 17" są tylko 2-3 modele na PVA (770P, jakieś łejzo, fujitsu P17-2), nie ma 17" na MVA, reszta to TN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tych tanszych modeli moge polecic Gatewaya 17" 1785 na PVA

tak lol i 25 ms czas reakcji nie tak jak jego wiekszy odpowiednik z dopalaczem ktorego nigdzie nie mozna dostac.Ja to mam szczescie byłem odebrac osobiscie 19 Geatweya w apollo i oczywiscie na starcie jeden martwy piksel i 3 subpiksele,z zalem serca musiałem podziekowac po czym sklep wycofal te monitory z oferty,zaj....ac sie idzie :damage_wall::damage_wall: ja to mam pecha :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur:

Kusiło zeby go brac bo przypuszczałem ze tak bedzie ale ten martwy piksel u góry :damage_wall::damage_wall: po prostu nie moglem żal.pl

sorry za mały spam

Edytowane przez naxt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi