pysiul86 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Witam witam wiem ze jest specjalnie do tego załozny wątek ale nie wszyscy go odwiedzają dlatego właśnie piszę do was tutaj Bardzo proszę o pomoc !!! Posiadam płytę głowną ABIT KN9 NForce4, do tego posiadam grafikę 7900GS seryjnie kręconą na zalmanie oraz ramy OCZ 800 2x1 GB Mam następujący problem poniważ po 1 to chciałem się was zapytać jak wchodzę do ewerlasta to pokazuje mi wszędzie ze mój ram chodzi na 400Mhz, czy to jest dobrze ?? Drugi problem dotyczy mojej płyty właśnie nie wiem dlaczego ale co jakiś czas mój abit wydaje z głośniczka systemowego podłączonego pod płytę jakieś dziwne dźwięki pika tak raz dłużej raz krócej są to takie dźwięki raz długi raz krótki ?? pika w następujący sposób pi pi pi pi pi pi przestaje raz pika więcej raz mniej nie wiem ale wydaje mi sie ze jak staje wiatrak od radiatora a posiadam coler frezer 64 to wtedy ona piszczy ta moja plytka rozecie mi powiedzieć o co w tym chodzi ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Naprawdę jesteś aż tak niereformowalny? http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=209882 !!!! To, że nikt nie odpowiada na Twoje pytania oznacza, że było to nie dawno/problem jest banalny i omawiany 100 razy/nie da się rozwiązać! Z takim tematem zapraszam do podstawowych zagadnień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Dajta mu odpoczynek od forum bo mnie trafi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Jeeednak jest lekko ograniczony jesli chodzi o przyswajanie zasad. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...