Skocz do zawartości
pysiul86

2 Pytania Dotyczące Abit Kn9 - Ramy I Głośnik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam witam wiem ze jest specjalnie do tego załozny wątek ale nie wszyscy go odwiedzają dlatego właśnie piszę do was tutaj

Bardzo proszę o pomoc !!!

Posiadam płytę głowną ABIT KN9 NForce4, do tego posiadam grafikę 7900GS seryjnie kręconą na zalmanie oraz ramy OCZ 800 2x1 GB

Mam następujący problem poniważ po 1 to chciałem się was zapytać jak wchodzę do ewerlasta to pokazuje mi wszędzie ze mój ram chodzi na 400Mhz, czy to jest dobrze ??

Drugi problem dotyczy mojej płyty właśnie nie wiem dlaczego ale co jakiś czas mój abit wydaje z głośniczka systemowego podłączonego pod płytę jakieś dziwne dźwięki pika tak raz dłużej raz krócej są to takie dźwięki raz długi raz krótki ?? pika w następujący sposób pi pi pi pi pi pi przestaje raz pika więcej raz mniej

nie wiem ale wydaje mi sie ze jak staje wiatrak od radiatora a posiadam coler frezer 64 to wtedy ona piszczy ta moja plytka

rozecie mi powiedzieć o co w tym chodzi ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawdę jesteś aż tak niereformowalny?

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=209882 !!!! To, że nikt nie odpowiada na Twoje pytania oznacza, że było to nie dawno/problem jest banalny i omawiany 100 razy/nie da się rozwiązać! Z takim tematem zapraszam do podstawowych zagadnień.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...