ANalfabeta Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Czy ktoś z Was wie czy można kupić pudełka na CD/DVD takie w jakich występuje Vista BOX ?? Chętnie odkupię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Mówisz o czymś takim? Osobiscie to nie wiem gdzie, ale zastanawia mnie co jest w tym takiego fajnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Tak o to mi właśnie chodzi Osobiście uważam, że jest meganiepraktyczne ALe kto powiedział, że wszystko musi być. W wypadku tego pudełka wystarczy, że DLA MNIE jest ładne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Coccolino_ Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Popytaj firmy ktore produkuja pudelka np. http://www.cdprodukcje.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...