Allen Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Big thx MF, jak tylko kase skompinuje to zalatwie sobie ksiazke, albo wypozycze THX & Pozdr Allen3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 No i Pan Mitnick obalił trochę mitów o sobie (albo tylko tak się kreował). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 chłopak potrafiłza pomocą komury :) (serious) włamać się na czyjeś konto - niewiem jak to robi, ale gosć jest naprawde dobry!!Pewnie siłą woli :wink: :lol: . NIECH MOC BEDIZE Z MITNICKIEM :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 lipa ten program Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 mi tez sie srednio podobal... a swoja droga.. wiecie ze dzis o 10:00 mozna bylo pogadac z nim na czacie onetu? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 hmm nie wiem czy tylko mi sie tak wydaje (ogladalem tylko ostatnie 10 min.) ale robil w tym programie niezlego swietoszka ;) to tylko mity, ja nic takiego nie zrobilem itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 obejrzałem, mogli by więcej porozmawiać z Kevinem a nie pokazywać jakich dziadków co im karta kredytowa zginęła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Kurde cos mi sie komputer dziwnie zachowuje ostatnio to chyba sprawka Kevina :) kurde musze se zainstalowac lepszego firewalla :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 sredni program... mogli wiecej rozmawiac z mitnickiem, teraz mitnick opowiadal jaki to on nie byl swiety hacker... no ale czego mozna od niego oczekiwac... gosciu kompa tyle lat nie widzial to boi sie cos chlapnac zeby mu znow kompa nie zabrali :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Ja bylem dzis w empiku z kumplem jak mitnick podpisywal ksiazke..... http://www.astercity.net/~misiek/mitnick/ tu macie zdjecia..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 nagrywal ktos ten program ??:D tutaj przytocze slowa kolegi Whillera: Szkoda ze nie przetlumaczyli jego ostatnich slow ... "Nigdy nie mozesz czuc sie na 100% bezpiecnzy w sieci .... (do tego momentu bylo tlumaczone) specialy if you are using windows ( tego juz nie przetlumacyzli [=) :D info o calej wizycie: http://helion.pl/mitnick/ pozdr :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 nagrywal ktos ten program ??:D tutaj przytocze slowa kolegi Whillera: Szkoda ze nie przetlumaczyli jego ostatnich slow ... "Nigdy nie mozesz czuc sie na 100% bezpiecnzy w sieci .... (do tego momentu bylo tlumaczone) specialy if you are using windows ( tego juz nie przetlumacyzli [=) :D info o calej wizycie: http://helion.pl/mitnick/ pozdr :twisted: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 nagrywal ktos ten program ??:D tutaj przytocze slowa kolegi Whillera: Szkoda ze nie przetlumaczyli jego ostatnich slow ... "Nigdy nie mozesz czuc sie na 100% bezpiecnzy w sieci .... (do tego momentu bylo tlumaczone) specialy if you are using windows ( tego juz nie przetlumacyzli [=) :D info o calej wizycie: http://helion.pl/mitnick/ pozdr :twisted: tez z tego smialem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 hehe jutro (07.III) Mitnick w najpiekniejszym miescie swiata :D :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 a czy ktos moze kupic mi ta ksiazke i dac do podpisania? :D kase za ksiazke i przesylke naturalnie oddam :)..bo niestety mojej wsi nie odwiedzi :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 W trojce(radiu) byl o 21 - sprytny gosć :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 moze nie mam jakiejs super wiedzy o mitnicku, ale mysle ze skoro czlowiek zostal obdarzony takim talentem jak on to nie mozna tego zmarnowac, mozna zrobic z takim talentem 2 rzeczy albo tworzyc zabezpieczenia albo ja lamac, on wybral to drugie... ja ogladalem film hackers 2 : operation flashpoint, nie wiem czy byl na faktach autentycznych ale jest bardzo fajnie zrobiony, po objrzeniu tego filmu mozna zrozumiec jak dzialal mitnick... oczywiscie dzisiaj z najwieksza przyjemnoscia poogladam z nim wywiad... jakbys zauwazyl drogi kolego :) on wszystkich ludzi w <span style="color:red;">[ciach!]</span>a ladowal buhehe, a potem wykorzystywal swoja wiedze informatyczna... wiec swoj talent zawdziecza jeszcze sztuce oszukiwania :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Nie wiem czy ktoś z Was czytał o tym kolesiu cos innego niż artykuły w internecie i prasie. Jesli tak jest to was rozumiem. Ale przeczytajcie ksiązke "Hacker i Samuraj" a dowiecie się dokładnie jak działał, co robił , jak wpadł. Naprawde polecam, a mit o super hackerze upadnie wraz z ostania stroną. Na jakiej podstawie autor pisał tą ksiażkę? Czy była pisana na podstawie opowieści Shimomury (podchodziłbym wtedy do niej z dużym dystansem) czy własnego śledztwa autora? Na chacie Mitnick mówi bardzo negatywnie o jednej ksiażce ale być może chodzi o inną: http://rozmowy.onet.pl/artykul.html?ITEM=1...113481&OS=54083 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 kiedy jest powtórka z tego reality show na tvn? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 kiedy jest powtórka z tego reality show na tvn?Rozmowy w tłoku to nie reality show :lol: co najwyżej talk show. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 nie wazne jak zwał tak zwal pytam sie o konkret: kiedy powtórka mało oglondam tv ale to chcialbym oglondnąc... ktoś wie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 eh polecam przeczytac jego ksiazke naprawde dobra , i duuzo mitow o "super hakerze" zostanie rozwianych ... . Z jego ksiazki mozna sie wiele nauczyc o socjotechnice , naprawde polecam . Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 nagrywal ktos ten program ??:D tutaj przytocze slowa kolegi Whillera: Szkoda ze nie przetlumaczyli jego ostatnich slow ... "Nigdy nie mozesz czuc sie na 100% bezpiecnzy w sieci .... (do tego momentu bylo tlumaczone) specialy if you are using windows ( tego juz nie przetlumacyzli [=) :D info o calej wizycie: http://helion.pl/mitnick/ pozdr :twisted: :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 a wiecie ile moze kosztowac ta ksiazka :?: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 moze nie mam jakiejs super wiedzy o mitnicku, ale mysle ze skoro czlowiek zostal obdarzony takim talentem jak on to nie mozna tego zmarnowac, mozna zrobic z takim talentem 2 rzeczy albo tworzyc zabezpieczenia albo ja lamac, on wybral to drugie... ja ogladalem film hackers 2 : operation flashpoint, nie wiem czy byl na faktach autentycznych ale jest bardzo fajnie zrobiony, po objrzeniu tego filmu mozna zrozumiec jak dzialal mitnick... oczywiscie dzisiaj z najwieksza przyjemnoscia poogladam z nim wywiad... jakbys zauwazyl drogi kolego :) on wszystkich ludzi w <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ladowal buhehe, a potem wykorzystywal swoja wiedze informatyczna... wiec swoj talent zawdziecza jeszcze sztuce oszukiwania :>wiem wiem... ale do tego tez trzeba miec talent ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 moze nie mam jakiejs super wiedzy o mitnicku, ale mysle ze skoro czlowiek zostal obdarzony takim talentem jak on to nie mozna tego zmarnowac, mozna zrobic z takim talentem 2 rzeczy albo tworzyc zabezpieczenia albo ja lamac, on wybral to drugie... ja ogladalem film hackers 2 : operation flashpoint, nie wiem czy byl na faktach autentycznych ale jest bardzo fajnie zrobiony, po objrzeniu tego filmu mozna zrozumiec jak dzialal mitnick... oczywiscie dzisiaj z najwieksza przyjemnoscia poogladam z nim wywiad... film jest na faktach... ale to nie operation flashpoint :)) tylko takedown... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 czmu ten topic jest ciagle odswiezany ale postow w nim nie przybywa?? pytam.. bo moze cos mi sie zwalilo i niewidze postow :? ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...