stufa Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam, mam już kupe czasu zestaw jak w temacie. Athlonik chodzil miło, odblokowany mnoznik, wiec nawet sobie go lekko podkrecilem. Wszystko fajnie smigało... a ostatnio włączam kompa i w POSTcie wsykakuje mi, ze mam AMD Duron 2,13 GHz (!!) Pomyslałem, ze moze by trza wgrac biosa nowszego. Wgrałem 1.7LFB i nic to nie pomogło. Olałem sprawe, bo chodził z taką samą czestotliwościa, punkty w 3dmarkach nie uciekly, Dzis wlaczam kompa i co widze?? AMD Duron....700 mhz Reset Biosa, poustawialem wsio tak jak bylo. Komp juz nie wstał.... Metoda małych kroczkow, doszedłem do ostatniego stabilnego 1,7 Ghz i nic wiecej nie da rady wycisnac. Ma ktos pomysl, jak odzyskac mojego athlona?? Sprawdziłem czy pasta mi tych sciezek L1,L2... nie ubrudziła, ale nie - wszystko jest tam czyste.... I NIE nie ma takiej opcji, zeby ktos mi proca podmienił :lol2: Help :-| Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez stufa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Może płyta się kończy? Kondziołki Ci na niej nie popuchły czasem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stufa Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Kondziołki są ok - nie popuchnięte, nie piszczą. Od początku Dorobiłem do nich radiatorki, wieć raczej się nie przegrzały. Sam już nie wiem co robić....Kupiłoby się jakies C2D ale, akurat kasa potrzebniejsza na inne przyjemności B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Robiłeś radiatory na kondensatory ? O_o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Athlonik chodzil miło, odblokowany mnoznik, wiec nawet sobie go lekko podkrecilem.Na jakich ustawieniach chodził Ci ten odblokowany 2400+ ? - mój chodzi jak widać w podpisie, i nie nie ma z nim żadnych problemów ! Pozdr. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Robiłeś radiatory na kondensatory ? O_o :)) pewnie robil :P kondensatory NIE ZAWSZE widac ze sa uszkodzone, po prostu je wymien, to raptem 15zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 :)) pewnie robil :P kondensatory NIE ZAWSZE widac ze sa uszkodzone, po prostu je wymien, to raptem 15zl Ostatni post napisany ponad miesiąc temu - nie widzę więc podstaw do dalszej dyskusji w nim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...