witek666 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 witam zakupiłem sobie ostatni Sapphire X1950 512 mb szyna 256 bitów z myślą o PES 2008 ale mam problem że jak uruchamiam grę to wszytko jest wolne powolne nawet menu wcześniej miałem geforca 6800GS i wszystko było ok a teraz mam problem najgorsze to jest to że tylko PES mi muli żadna inna gra tak nie działa każda inna w pełnych detalach chodzi próbowałem sterowników omegi i oryginalnych ati i nic oczywiście najnowszych ati 7.8 a omegi 7.4 proszę pomóżcie mi numer gg 8370270 P.S Format już robiłem dwa razy raz pełny i raz szybki robiłem pod rożnymi sterownikami proszę pomóż cie mi karta w 3dmarku 05 przechodzi test bez zająknięcia a co do innych gier śmigają PES 6 mam oryginalnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zacznij od napisania problemu w odpowiednim temacie--> jest temat o X1950gt/pro/XT. Tam podaj dokladny konfig kompa i opisz jeszcze raz problem. Temat do zamkniecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...