Mr.Martin Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Witam Wlasnie kolezanka poprosila mnie abym droadzil jej jakis monitor LCD 19 do kwoty max 900zl i ani zlotowki wiecej :). Poradcie , pomozcie co jej doradzic , jaki model jakiej firmy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 benq fp93gp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 może samsung 931BW ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Widziałem tego samsunga w saturnie i jednym słowem: buehueh ;] już mi sie odwidziało kupno tego modelu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Do 900 to spokojnie jakaś iiyama by była. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 np. taka, moze lekko poza, ale sprzet ten mozna polecic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Ja polecam HP Pavilion w2007v albo HP Pavilion w1907v. Ta 2 jest w cenie 799zł w komputroniku, sam sobie sprawiłem 20" z HP wczoraj i obraz jest naprawdę świetny. Polecam jako alternatywę dla SAMSUNGA,a a obraz jest nawet lepszy, no i czerń tak nie świeci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladziu Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Ja polecam HP Pavilion w2007v albo HP Pavilion w1907v. Ta 2 jest w cenie 799zł w komputroniku, sam sobie sprawiłem 20" z HP wczoraj i obraz jest naprawdę świetny. Polecam jako alternatywę dla SAMSUNGA,a a obraz jest nawet lepszy, no i czerń tak nie świeci :DFAcet w vobisie powiedzial mi ze ten hp smuzy bardzziej w grach niz samsung. Jak tam ze smuzeniem na nim?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Nie zauważyłem smużenia ani w jednej grze. Aktualnie gram w COD 2, FIFA 08 demo, FarCry, Medal Airborne demo, Worms 3D. Nigdzie nie zauważyłem niczego, co przypominałoby smużenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 W promocji w saturnie jest monitor który kiedyś miałem: http://www.friend.netiro.pl/LCD/SM932B/pages/idx00001.html cena to 749zł - warto HP W2007 tez jest fajny tylko nie ma DVI:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Zgadza się monitor nie ma DVI, ale już pracowałem z różnymi monitorami LCD i naprawdę nie widać różnicy. Radzę najlepiej się rpzejść do jakiegos Vobisa czy Komputronika albo coś podobnego i posprawdzać sobie jakość orazu na różnych monitorach. Dużo monitorów jest w sklepie dla idiotów, może tam się wybierz. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 dziekuje Wam za pomoc , niestety kobiety sa kobietami . zamiast poczekac i posluchac co inni maja do powiedzenia to kupila jakies badziewie i chwali sie ze zaoszczedzila 60 zl - brak slow :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Zgadza się monitor nie ma DVI, ale już pracowałem z różnymi monitorami LCD i naprawdę nie widać różnicy. Radzę najlepiej się rpzejść do jakiegos Vobisa czy Komputronika albo coś podobnego i posprawdzać sobie jakość orazu na różnych monitorach. Dużo monitorów jest w sklepie dla idiotów, może tam się wybierz. Pozdrawiam.Ja też widziałem nieco monitorów LCD i zawsze widziałem różnicę oczywiście nawet po dokładnej kalibracji/regulacji sygnału. Dodatkowo im gorszej jakości wyjście analogowe tym różnica bardziej się pogłębia. Ja osobiście odradzam zakup monitora bez wejścia cyfrowego ... bez niego tracimy największą zaletę LCD czyli perfekcyją kontrolę subpikseli , brak jakichkolwiek strat bo nie ma konwersji z cyfry na analog i ponownie z analogu na cyfrę .... ale jak widać są tacy co nie widzą różnicy :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 No ja nie widzę różnicy, a pracuję na codzień z monitorami. Nie twierdzę, że nie masz racji czy coś, tylko mówie jak jest. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) Mr.Martin jak chcesz to mogę sprzedać Ci Samsung SyncMaster 971P za 900 zł ale odbiór osobisty bo nie bawię się w wysyłanie :wink: Monitor jest w pełni sprawny 0 wypalonych pikseli i jest na 3 letniej pisemnej gwarancji. Edytowane 17 Września 2007 przez azgan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...