Songo Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Witam, nie wiedziałem w jakim dziale to napisać więc napisze to tutaj. Otóż mam pytanie. Kupiłem na allegro karte graficzną, ale wypadło mi coś nie ta karta jest mi nie potrzebna, jest możliwość zwrotu jej ? Bym musiał się dogadać z facetem, czy moge ją poprostu oddać bez przyczyny ? Karta jest w nienaruszonym stanie. Nawet pudełko nie zostało otwarte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi1991 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zależy od tego kiedy ją kupiłeś. Bodajże w ciągu 10 dni (jak się mylę co do liczby to niech mnie ktoś poprawi) w przypadku zakupów internetowych można zwrócić towar bez podania przyczyny. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 To bardzo dobrze :D bo mam ją niecały jeden dzień. Dzięki za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...