Gość MaRuH Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Witam, mam zamiar sprzedać moją 7900GS (tanio :wink: ) trochę dopłacić i kupić Palita 8600GT ale nie Sonic tego zwykłego, czy jest w ogóle sens takiej przesiadki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 zależy w co lubisz grać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 IMO nie ma - jak przesiadać się to na grafę, gdzie rzeczywiście poczujesz przyrost wydajności. Szczególnie, że masz 1.2ns wersje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 (edytowane) Aha to widzę że przyrost wydajności będzie niewielki, więc nie warto się pakować w 86GT. Ale chyba w coraz to nowszych grach to 8600GT bedzie lepszy?, no i łatwiej go sprzedam. Edytowane 29 Sierpnia 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 W twoim przypadku to bez sensu jak lokata - sam mialem podobna przesiadke na ktora zdecydowalem sie tylko dlatego ze jeszcze dostalem doplate ;] Wydajnosc taka sama - no moze w kilku tytulach jest zauwazalnie lepiej (TDU, Oblivion) ale raczej nie warte doplaty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Aha dzięki czyli dam sobie spokój :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuru Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Warto jest tylko wtedy, gdy jesteś ogromnym fanatykiem NFS:Carbona, TDU, Obliviona. Ale fakt. W wyżej wymienionych grach 8600GT mocno deklasuje 7900GS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 (edytowane) No akurat tych gier nie jestem:D , ale możliwe że w coraz nowszych grach 8600GT bedzie lepsze ze względu na 32 shadery, a 79GS ma tylko 20, no ale ma 256BIT. Edytowane 29 Sierpnia 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Jak masz 7900gs to niezbyt sie oplaca :) Chociaz.. ja bym pewnie zmienil. Ale to dlatego, zeby poznac cos nowego, pobawic sie troche ;) W grach duzej roznicy nie bedzie. Raz wolniej, raz szybciej :) W nowych grach bedzie lepiej, ale tez tylko w dx9, bo ta karta sie do dx10 nie nadaje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Dobra smole, nie sprzedaje mojego 7900GS, poczekam na nim do wyjścia serii 9 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Dobra smole, nie sprzedaje mojego 7900GS, poczekam na nim do wyjścia serii 9 :D Według mnie dobra decyzja :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...