Adam83 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 witam! chce kupis laptopa tylko nie wiem ktory wybrac, ma to byc sprzet glownie do internetu, wspolpracy z pakietami offica no i czasami grania, laptop o wydajnosci mojego aktualnego sprzetu z podpisu, glownie chodzi o to zeby wydajnosc byla wlasnie zblizona no moze byc troszeczke wieksza pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dazon Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 witam! chce kupis laptopa tylko nie wiem ktory wybrac, ma to byc sprzet glownie do internetu, wspolpracy z pakietami offica no i czasami grania, laptop o wydajnosci mojego aktualnego sprzetu z podpisu, glownie chodzi o to zeby wydajnosc byla wlasnie zblizona no moze byc troszeczke wieksza pozdr CENA ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 cena? okolo 3 tys ten Dell bedzie chyba wydajniejszy od moje desktop'a, no i ma 14" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...