Malklaw Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Witam posiadam tą płyte co w temacie i proc A64 3700+ niestety oficjalny bios P2.30 ma blokade na 274Mhz i chciałem zainstalowac jakis bios z OCWB, lecz aby zainstalowa takowy bios trzeba miec "chyba" stacje dyskietek a ja jej nie mam. Czy da się to zrobic przez zwykłą płytkę CD ?? Jeśli tak to który z tych nieoficjalnych biosów OCWB jest najlepszy ?? z góry dziękuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 ten bios nie ma blokady najwyżej Twój egzemplarz dalej nie lata =/ ja na biosie 2.20 max 315 htt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malklaw Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 w takim razie moze to wina zasiłki ?? mam TRONJE 550W ostatni z "czarnej listy" Mój komp : Asrock939Dual, A643700@3.01GHZ, Radek 9600, Seagate 250GB 7200.10 NCQ, LGDVD ROM, 2x512 MB TwinMos CL2.5 Napięcia jakie podaje w evereście to: Napięcie rdzenia procesora w biosie 1.4V w everescie 1.42 +3.3V 3.39 +5v 5.21 +12V 12.40 +5V podczas wstrzymania pracy 4.97V czy te napięcia mieszczą się w normie ?? nie znam sie za bardzo ale wydaje mi się że ma chyab słabą linie 12V jak to jest ?? Jeśli zmieni zasilacz na inny to czy wystarczył by FORTRON FSP400-60PFN ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiekskrzypek Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Co to jest Tronje? Nawet na liscie nołnejmów mi sie ta nazwa o uszy nie obila. Jakis nowy chinski garazowy holding zasilaczowy? Wyrzuc to i wstaw chociaz jakas Delte albo Fortrona z Allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) Co to jest Tronje? Nawet na liscie nołnejmów mi sie ta nazwa o uszy nie obila. Jakis nowy chinski garazowy holding zasilaczowy? Wyrzuc to i wstaw chociaz jakas Delte albo Fortrona z Allegro.Hmm.. 1. Czarna lista: Akyga, Codegen, ColorSit, Fever, Impet, Linkword, L&C = Logic, Megabajt, Mercury, Metropilis, Mustang, Platin Power, Powercomp, Procomp, Q-tec, Rubikon, Ropla, Tracer, TronjeCytat z TEGO wątku (zapewne o niego też chodziło autorowi tego posta; swoją drogą - sorry za "linki do konkurencji" :P) Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez obiboqs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...