Blade Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 no i wpizdu...koniec snow o potedze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 typowa polska mentalnosc albo wszystko albo nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Buuuuu :cry: :cry: :cry: A miało być tak pieknie (i tak niewiele brakowało). Ale nie ma co żałować, przynajmniej pokazali kawał dobrej piłki. Teraz trzeba czekać na Mistrza Polski (dla Wisły) i grę w LM 8) :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Buuuuu :cry: :cry: :cry: A miało być tak pieknie (i tak niewiele brakowało). Ale nie ma co żałować, przynajmniej pokazali kawał dobrej piłki. Teraz trzeba czekać na Mistrza Polski (dla Wisły) i grę w LM 8) :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 A ja na to all LOOOL :PP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 A ja na to all LOOOL :PPA ja na to all LOL :PP Jutro w robocie mnie za.je.bia jak bede sie prychal z ich "entuzjazmu" przed meczem ghyhyhyghhygyh (uklon w strone metala) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Gratulacje dla Wisły! Zaszli bardzo daleko, grali świetnie. W przyszłym sezonie będzie jeszcze lepiej ale trzeba wymienić tego bramkarza, obrona też musi być mocniejsza. Wielka szkoda tej ostatniej bramki, bo była do obronienia. Nie tylko do obronienia, wcale nie musiało dojść do strzału! Nie wiem który obrońca Wisły tak fajnie wysunął Chiesa - ten oczywiście stał niepokryty. Bramkarz to najsłabszy punkt Wisły (w poprzednich meczach też puszczał szmaty) i jak chcą grać w przyszłym roku w Lidze Mistrzów to trzeba go wymienić. Najbardziej mi jednak szkoda tej sytuacji gdy Żurawski strzelał, zamiast podać Kuźbie. Szkoda, bo można było przejść dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Gratulacje dla Wisły! Zaszli bardzo daleko, grali świetnie. W przyszłym sezonie będzie jeszcze lepiej ale trzeba wymienić tego bramkarza, obrona też musi być mocniejsza. Wielka szkoda tej ostatniej bramki, bo była do obronienia. Nie tylko do obronienia, wcale nie musiało dojść do strzału! Nie wiem który obrońca Wisły tak fajnie wysunął Chiesa - ten oczywiście stał niepokryty. Bramkarz to najsłabszy punkt Wisły (w poprzednich meczach też puszczał szmaty) i jak chcą grać w przyszłym roku w Lidze Mistrzów to trzeba go wymienić. Najbardziej mi jednak szkoda tej sytuacji gdy Żurawski strzelał, zamiast podać Kuźbie. Szkoda, bo można było przejść dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 :!: WISLA JEST NAJLEPSZA :!:Niezgodze sie z Tobą :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 :arrow: to nie tak mialo byc :( szkoda, naprawde szkoda :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 chlopaki stracili rytm jak byla ta duza przerwa zwiazana ze zmiana sedziego glownego ehhhhh szkoda szkoda i jeszcze raz szkoda :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Heh szkoda, bo ta akcja pod koniec pierwszej połowy, jak Żuraw ja zjebał, to by mogło by byc 2:! dal Wisły, ale i tak niezle w tym roku się zaprezentowali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 przegrana czy nie i tak daleko doszli i pokazali ze stac ich na gre na prawdziwie wysokim poziomie europejskim:PPPPPPPPP przeciez na tym sie nie skonczy za rok znowu beda puchary:)))))))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Ja się tylko pytam GDZIE BYŁA OBRONA?!?! Lopez notorycznie dostawał kilka metrów wolnego pola na 16 metrze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 nie ma co i tak daleko zaszli w końcu nie łatwo sie gra na "końskim łajnie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 super tylko mie wk****** BTW brawo dla komentatorow alez fenomenalne podanie wislakow ; cuz za poswiecenie ; cudowny szczał na bramke - to chyba ich ulubione powiedzenia :D BOZE z kad oni ich wzieli ?!?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Moze to i dobrze?:P gdyby wisla nawet wygrala to juz dalej by nie zaszla a lazio to klub duzo lepszy, jeden z faworytow..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...