jimmy1 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Witam! Mam pytanko do uzytkowników kart ASUS.Czy działa wam Smart Doctor?Tzn. czy pokazuje temperatury pamięci ,gpu, napięcia czy tylko zegary?Jeżeli działa poprawnie to z jakimi wersjami sterowników ,smart doctora i gamer osd? Z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystek Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Witam, Mam karte 8800gts 640mb. Co do opcji w SmartDoctorze jest roznie - nie ze wszystkimi sterownikami chce to dzialac. Aby w SmartDoctorze byly wszystkie opcje musi byc zainstalowany gamerosd. Niestety z praktyki wiem, ze po zmianie sterownikow bardzo zadko w SmartDoctorze sa wszystkie opcje. Ja nadal mam standardowe sterowniki (dolaczone do plyty CD). Opcje ktore mam to: temperatury (rdzenia i pamieci), obroty wiatraka oraz zegary. Napiecia nie mam. Powinny byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...