art.pl Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Witam Moze ktos mi pomoze podkrecic procka C2D -plyta 965P-DS3 -pamieci 2x1GB kingston 667 -zasilacz tagen 470W Udalo mi sie pdkrecic poprzez podniesienie FSB do 233mhz ( 2,09Mhz ) i dalej juz nic nie idzie , restarty kompa itp Strap jest ustawiony na 9x 233 Moze ktos ma podobny sprzet i pomoze mi co mam ustawic zeby podniesc wydajnosc procka Obawiam sie , ze to wina pamieci - moze sprzedac i zakupic Geil (chociaz slyszalem , ze sa problemu z owa pamiecia) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafki Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witam Moze ktos mi pomoze podkrecic procka C2D -plyta 965P-DS3 -pamieci 2x1GB kingston 667 -zasilacz tagen 470W Udalo mi sie pdkrecic poprzez podniesienie FSB do 233mhz ( 2,09Mhz ) i dalej juz nic nie idzie , restarty kompa itp Strap jest ustawiony na 9x 233 Moze ktos ma podobny sprzet i pomoze mi co mam ustawic zeby podniesc wydajnosc procka Obawiam sie , ze to wina pamieci - moze sprzedac i zakupic Geil (chociaz slyszalem , ze sa problemu z owa pamiecia) Pozdrawiam Zdaje mi sie, że zapomniales zmienic dzielnika pamięci, bo jeśl tego nie zrobiles to pamiecie chodza na 777 mhz i bez zmiany napiecia nie wytrzymuja po prostu zmien dzielnik pamieci :) P.S. masz e4300? Pozdro Rafki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art.pl Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) Tak mam e4300 Moze mnie uswiadomisz co mam zmienic w biosie :) Edytowane 3 Września 2007 przez art.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Szukales w watku o plycie? :arrow: DS3+podkrecic... Na razie nie chce mi sie ciagnac instrukcji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art.pl Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Udalo sie wyciagnac do 2.8Ghz:) Bez podniesienia napiecia 350x8 FSB 700Mhz 2:1 Wystarczy wiecej nie potrzebuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...