Ashar Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Dzisiaj rano przestał sie sam z siebie uruchamiać, nie było w nim nic grzebane. Sytuacja ma sie tak, że po wciśnięciu przycisku power wszystkie wiatraki sie uruchamiają na jakąś sekunde i sie spowrotem wyłączają. Zasilacz sprawdzałem na kompie z ktorego teraz pisze i działa normalnie. Pytanie czy coś sie da z tym jeszcze zrobić ? Płyta to ECS K7VTA ver 1.0, procek athlon xp 2000+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) Podaj cały konfig oraz markę i moc zasilacza. Clear cmos robiłeś? Może pomoże. Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez pc_max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashar Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Reset pomógł, nie mam pojęcia dlaczego sie tak zrobiło. Jestem bardzo wdzięczny za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...