KRECIO Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Czy ktos wie jak zrobic tego moda...jesli tak to niech napisze albo zapoda linka do stronki z podpisem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 kurde tez by mi sie przydalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 tez bym sie chętnie dowiedział... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Ktos juz o tym pisal,dawal linki. Jak znajde to dam. A teraz Szukajcie razem ze mna! Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Ktos juz o tym pisal,dawal linki. Jak znajde to dam. A teraz Szukajcie razem ze mna! Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 No to jak znajdziesz to zapodaj tego linka.... BTW to czy pamieci ktore chodza na 2.9 lub 3V trzeba chlodzic czy jeszcze nie jest to konieczne, a jesli trzeba chlodzic to niech ktos zapoda jakis skuteczny sposob byle cichy!!!!!!bo mojego kompa nie slychac i chce zeby tak zostalo...dodam ze wszystkie sloty na ram mam zajete wiec raczej WC odpada bo nie ma miejsca :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 No to jak znajdziesz to zapodaj tego linka.... BTW to czy pamieci ktore chodza na 2.9 lub 3V trzeba chlodzic czy jeszcze nie jest to konieczne, a jesli trzeba chlodzic to niech ktos zapoda jakis skuteczny sposob byle cichy!!!!!!bo mojego kompa nie slychac i chce zeby tak zostalo...dodam ze wszystkie sloty na ram mam zajete wiec raczej WC odpada bo nie ma miejsca :(No to jak znajdziesz to zapodaj tego linka.... BTW to czy pamieci ktore chodza na 2.9 lub 3V trzeba chlodzic czy jeszcze nie jest to konieczne, a jesli trzeba chlodzic to niech ktos zapoda jakis skuteczny sposob byle cichy!!!!!!bo mojego kompa nie slychac i chce zeby tak zostalo...dodam ze wszystkie sloty na ram mam zajete wiec raczej WC odpada bo nie ma miejsca :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 No to jak znajdziesz to zapodaj tego linka.... BTW to czy pamieci ktore chodza na 2.9 lub 3V trzeba chlodzic czy jeszcze nie jest to konieczne, a jesli trzeba chlodzic to niech ktos zapoda jakis skuteczny sposob byle cichy!!!!!!bo mojego kompa nie slychac i chce zeby tak zostalo...dodam ze wszystkie sloty na ram mam zajete wiec raczej WC odpada bo nie ma miejsca :(No to jak znajdziesz to zapodaj tego linka.... BTW to czy pamieci ktore chodza na 2.9 lub 3V trzeba chlodzic czy jeszcze nie jest to konieczne, a jesli trzeba chlodzic to niech ktos zapoda jakis skuteczny sposob byle cichy!!!!!!bo mojego kompa nie slychac i chce zeby tak zostalo...dodam ze wszystkie sloty na ram mam zajete wiec raczej WC odpada bo nie ma miejsca :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 wow ale sie porobilo...sorka all ale jakis debug code wyskoczylo i widac tego skutki :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Ja tez jestem zainteresowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 No mi tez wyskoczylo.. Cos sie z forum powalilo. Szukam,ale nie moge sie doszukac. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 wogule cos ostatnio sie forum obsrewa hie hie... kurde moze Tristan wie?????trza sie go zapytac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Macie co chcecie :) http://www.mods4me.com/reviews.php?op=show...owcontent&id=16 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Macie co chcecie :) http://www.mods4me.com/reviews.php?op=show...owcontent&id=16 Pozdrawiam Czlowieku co ty za linka dajesz??!!!???!!!!??!!! Tego linka to ja widzialem juz ze 4 miechy temu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi nie chodzilo o modzika napiecia na procku tylko na RAMIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czy to jest jasne V-dimm to nie to samo co V-core!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 BTW jesli chodzi o tego modzika to ja mam przylutowane kabelki do tego regulatora :) i tylko przykladam do kabelkow rezystory i modzik gotowy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Sorry,ale ostatnio bywam nie wyspany i w temacie widzialem jakos V-mod, a nie dimm. Sorka za nieporozumienie. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 wiec szukaj dalej i obys znalazl...ja nie mam czasu na szukanie (<span style="color:red;">[ciach!]</span>LON* TPSA) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 I co jest w D U P E nikt nic nie znalazl...no panowie zawiodlem sie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Mnie tez niestety ogranicza TP.SA. Po co wogole Ci mod tego napiecia.. Za malo 2,8 na ramy? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Jak dla mnie za malo bo mam jedna kosc noname 266 i ona nawet na min timingach nie chce chodzic stabilnie na 333 wiec musze dac bardziej do pieca :) :) wiec prosze wszystkich o pomoc...postarajcie sie :):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 I co jest w D U P E nikt nic nie znalazl...no panowie zawiodlem sie :(Szukałem Wam tego ze 2 godziny i .... kupa!!! Znalezłem setki vmodów i nie ma nigdzie moda na ramy w kt3. Znalazłem takowy ale na kt4. A na kt3 jedynie na vcore. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giger Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Co musze zrobic zeby przestawic na płycie MSI KT4 Ultra-sr napiecie wyzej niz 1,700v bo jak na razie to jest max Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 to zapodaj linka do moda na KT4ULTRA to moze jest taki sam regulatos napiecia to zaszaleje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 I co jest w D U P E nikt nic nie znalazl...no panowie zawiodlem sie :(Szukałem Wam tego ze 2 godziny i .... kupa!!! Znalezłem setki vmodów i nie ma nigdzie moda na ramy w kt3. Znalazłem takowy ale na kt4. A na kt3 jedynie na vcore. a przypadkiem nie lutuje sie do ramu rezystora ?? kiedys widzialem takie fotki ale nie daje glowy ze to byl Vmod Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 klucilem sie z toba na przystanku, tego w zyciu nie lutuje sie do ramu! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 nie ciebie pytam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 nie ciebie pytamWidziałem kilka modów na ramy i zawsze modowało sieukłady zasilania podobnie jak na vcore. Nigdy nie polegały to na ingerencji w same ramy. A tego vmoda na pamiątki kt4 nie mam teraz czasu szukać. Ale wiem na 100 % że był bo go widziałem!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 nie ciebie pytamWidziałem kilka modów na ramy i zawsze modowało sieukłady zasilania podobnie jak na vcore. Nigdy nie polegały to na ingerencji w same ramy. A tego vmoda na pamiątki kt4 nie mam teraz czasu szukać. Ale wiem na 100 % że był bo go widziałem!!! To jak bedziesz mial czas to poszukaj i daj linka na priva albo w topicku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 nie ciebie pytamWidziałem kilka modów na ramy i zawsze modowało sieukłady zasilania podobnie jak na vcore. Nigdy nie polegały to na ingerencji w same ramy. A tego vmoda na pamiątki kt4 nie mam teraz czasu szukać. Ale wiem na 100 % że był bo go widziałem!!! To jak bedziesz mial czas to poszukaj i daj linka na priva albo w topicku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giger Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 mi Tez by styknoł ten mod na KT4ULTRA !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...