DaNiO-pro Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Witam! Mam wielki problem z MX518 logitecha. od jakiegoś czasu mam problem tego typu: Gram w CS'a, ciesze sie z gry, nagle myszka staje w miejscu - zacina się, optyk sie swieci caly czas jak podczas "normalnego" działania myszki, ale myszka nie reaguje na zadne zachowania, nie dzialaja przyciski mysz sie nie rusza. Pomaga dopiero odlaczenie kabla USB i podłączenie go spowrotem. Proszę mi wierzyc ze jest to okropne, po ponownym opodłączeniu bywa tak, ze pogram znow 15 sekund i musze znow zrobic ten sam motyw. Takie cos nie zdaza mi sie tylko w grze, ale tez przy poruszaniu sie po systemie. Proszę o pomoc. PS: Chcialbym wiedziec czy ktos tez miał tego typu problem? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 jest to dość typowe zachowanie jeśli ma się przetarty kabel, tz popękane druciki w środku pancerza, najprostrzym sposobem na rozwiązanie problemu jest rozkręcenie myszy i wciągnięcie uszkodzonej części kabla do środka obudowy, jeśli ustawisz nieruchomo tą uszkodzona część kabla mysz przestanie szaleć tym smamym tylko skrócisz sobie kabel o jakieś 5cm , ale znów będziesz miał spokój, oczywiście możesz też odciąć kawałek kabla konkretnie chodzi o miejsce w którym kabel łamie zgina się od razu po wyjściu z obudowy myszki, i dolutujesz to wtyczki przewodziki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...