pomidorr Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ostatnio watercooling zaczął mnie coraz bardziej intrygować. Zacząłem czytać...Teorie co i jak to mam już w małym paluszku :P(teraz zbieram kasę na wc). Kiedyś obiło mi się o uszy coś o blokach Kyńka. Poszperałem w tym temacie...Jestem pełen podziwu dla tego Pana...Zaczął robić w piwnicy(nie wiem czy w piwnicy ale fajnie to brzmi) bloczki które dorównywały tym z fabryk, ba nawet czasami były lepsze. Były dostępne dla każdego. Wystarczyło napisać mejla czy też poszperać na allegro.pl, jednak czas wyrobu był długi. Niebywała jakość wykonania przemawiała za produktami Kyńka. Ręcznie robione bloki mogły być przyczyna przecieków, jednak bloki cechowały się bardzo mała awaryjnością. Dziś jest już zakład który produkuje cztery bloki. Prison Pro v2 , Channel v3 , Prison Pro v2 GPU i GPU-R ceciach!ą się one bardzo wysoka wydajnością co potwierdzają userzy. Jednak moim zdaniem brak jej reklamy...Wiec postanowiłem wesprzeć tego wspaniałego człowieka jakim jest Kyńiek...Można go nazwać jednym z filarów polskiego watercoolingu. Przygotowałem kilka promujących tapet. Wiem że nie są to jakieś arcydzieła ale dałem z siebie wszystko. A w moim pierwszym zestawie wc na pewno znajdzie się blok Kyńka, będzie to dla mnie priorytet. Jeśli takowe spodobają się Kyńkowi albo userą zrobię z innymi typami bloków. Na razie głównym bohaterem jest Prison Pro V2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ojej, w TVN reklamy nie przyjęli? Po co śmietnik z forum robisz? Załóz może bloga z fanklubem czy co....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Poszperałem w tym temacie.. jednak bloki cechowały się bardzo mała awaryjnością Jednak moim zdaniem brak jej reklamy. Można go nazwać jednym z filarów polskiego watercoolingu Jedno drugimu zaprzecza :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 ale osochosi?? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidorr Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ale dlaczego się śmiejecie :P ? Przeciez trzeba miec respekt do takich ludzi a nie :D Założe się ze gdyby nie bloki hand made waszymi pierwszymi zestawami były by CPC :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 :legal: :legal: :legal: :legal: :legal: :legal: :legal: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ale dlaczego się śmiejecie :P ? Przeciez trzeba miec respekt do takich ludzi a nie :D Założe się ze gdyby nie bloki hand made waszymi pierwszymi zestawami były by CPC :] Wiesz, ogólnie to zapomniałeś napisać, że Kyniek swoją skromnością przewyższa nawet rybę. Trzeba mu dać Nobla normalnie, jeszcze nie wiem za co, ale najlepiej jakąś nową multikategorie za całokształt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 ale osochosi?? :? Laurka jak ta lala czyżby udziałowiec .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 O zesz w morde!!!!! cZegos takiego nie widzialem dawno. Nominuje do tematu roku!!!!! pomidorr Malo wiesz na temat blokow HM sporo ludzi je robilo. Co do produkcji Kynka to zostalo juz na ten temat napisane setki jak nie tysiace postow. Z reguly sa one krytyczne. Sloneczko Cie nie przygrzalo przypadkiem?? A moze sie w glowe uderzyles przypadkiem?? Kowadleko nie spadlo jak w kreskowkach?? BTW to mi podchodzi pod propagande uprawiana przez jedyna sluszna partie i jej sukcesami. Ehhhhhhh porazka.............. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzil Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) Dawno na forum nie zaglądałem...patrzę dziś, a tu jakieś regularne żarty. Co to ma znaczyć ? może jeszcze jakiś fundusz na budowę pomnika założymy... Przepraszam za OT, ale cały ten topik jest OT... Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez kedzil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidorr Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Dobra...dobra...Może się troszeczkę ośmieszyłem :( ale czy musicie to tak krytykować ? :P Bloki Kynka są jednymi z najwydajniejszych wie nie ma o co się złościć....Jak będzie więcej krytycznych komentów to napisze w topiku ze to tylko tapety...A jeśli wam się tak nie podoba to skasujcie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Kyniek przestań się z nami bawić! ;) Zakładać nowe konta, żeby reklamować swoje bloki... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidorr Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Kyniek przestań się z nami bawić!Ja nie jestem kyniek :D jestem poprostu zaczynajacym wc maniamkiem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ja nie jestem kyniek :D jestem poprostu zaczynajacym wc maniamkiem :D muminkiem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Do komedii i parodii to nie ten dzial Moze topic smiechu or something?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=11 :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...