Skocz do zawartości
pomidorr

Kyniek - Respekt 4 You

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio watercooling zaczął mnie coraz bardziej intrygować. Zacząłem czytać...Teorie co i jak to mam już w małym paluszku :P(teraz zbieram kasę na wc). Kiedyś obiło mi się o uszy coś o blokach Kyńka. Poszperałem w tym temacie...Jestem pełen podziwu dla tego Pana...Zaczął robić w piwnicy(nie wiem czy w piwnicy ale fajnie to brzmi) bloczki które dorównywały tym z fabryk, ba nawet czasami były lepsze. Były dostępne dla każdego. Wystarczyło napisać mejla czy też poszperać na allegro.pl, jednak czas wyrobu był długi. Niebywała jakość wykonania przemawiała za produktami Kyńka. Ręcznie robione bloki mogły być przyczyna przecieków, jednak bloki cechowały się bardzo mała awaryjnością. Dziś jest już zakład który produkuje cztery bloki. Prison Pro v2 , Channel v3 , Prison Pro v2 GPU i GPU-R ceciach!ą się one bardzo wysoka wydajnością co potwierdzają userzy. Jednak moim zdaniem brak jej reklamy...Wiec postanowiłem wesprzeć tego wspaniałego człowieka jakim jest Kyńiek...Można go nazwać jednym z filarów polskiego watercoolingu. Przygotowałem kilka promujących tapet. Wiem że nie są to jakieś arcydzieła ale dałem z siebie wszystko. A w moim pierwszym zestawie wc na pewno znajdzie się blok Kyńka, będzie to dla mnie priorytet. Jeśli takowe spodobają się Kyńkowi albo userą zrobię z innymi typami bloków. Na razie głównym bohaterem jest Prison Pro V2.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszperałem w tym temacie..

jednak bloki cechowały się bardzo mała awaryjnością

Jednak moim zdaniem brak jej reklamy.

Można go nazwać jednym z filarów polskiego watercoolingu

Jedno drugimu zaprzecza :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale dlaczego się śmiejecie :P ? Przeciez trzeba miec respekt do takich ludzi a nie :D Założe się ze gdyby nie bloki hand made waszymi pierwszymi zestawami były by CPC :]

Wiesz, ogólnie to zapomniałeś napisać, że Kyniek swoją skromnością przewyższa nawet rybę. Trzeba mu dać Nobla normalnie, jeszcze nie wiem za co, ale najlepiej jakąś nową multikategorie za całokształt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O zesz w morde!!!!!

cZegos takiego nie widzialem dawno.

Nominuje do tematu roku!!!!!

pomidorr

Malo wiesz na temat blokow HM sporo ludzi je robilo.

Co do produkcji Kynka to zostalo juz na ten temat napisane setki jak nie tysiace postow. Z reguly sa one krytyczne.

Sloneczko Cie nie przygrzalo przypadkiem?? A moze sie w glowe uderzyles przypadkiem?? Kowadleko nie spadlo jak w kreskowkach??

BTW to mi podchodzi pod propagande uprawiana przez jedyna sluszna partie i jej sukcesami. Ehhhhhhh porazka..............

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno na forum nie zaglądałem...patrzę dziś, a tu jakieś regularne żarty. Co to ma znaczyć ? może jeszcze jakiś fundusz na budowę pomnika założymy...

Przepraszam za OT, ale cały ten topik jest OT...

Edytowane przez kedzil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra...dobra...Może się troszeczkę ośmieszyłem :( ale czy musicie to tak krytykować ? :P Bloki Kynka są jednymi z najwydajniejszych wie nie ma o co się złościć....Jak będzie więcej krytycznych komentów to napisze w topiku ze to tylko tapety...A jeśli wam się tak nie podoba to skasujcie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...