Firen Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam ! Odrazu przejde do tematu otóż gdy klikam na którakolwiek ikonke na pulpicie system mi sie troche podwiesza w takis posb ze nie moge korzystac z paska zadan czyli jak np mam właczonego winampa to nie moge go zmaksymalizować gdy komputer jest troche podwieszony . Zuważyłem jeden sposób by go odwiesic . Wciskam Alt - Ctrl - Delete i biore zakoncz proces --> explorer , następnie uruchom explorer i wtedy juz wszystko działa Zrobiłem gruntowny skan oraz defragmentacje dysku ,a także uzyłem CCleanera . Czy jest jakis sposob zeby uniknąc tego podwieszania ?? Z góry dziekuje za odpowiedz Pozdrawiam PS. Mam Windows XP Home Edition Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez Firen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Przeskanuj kompa przy pomocy Spybot S&D oraz jakimś programem antywirusowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firen Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Przeskanuj kompa przy pomocy Spybot S&D oraz jakimś programem antywirusowym. Zrobiłem gruntowny skan Avastem a Spybot nic nie znalazł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...