marasmmm Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witam Nie posiadam telewizora w pokoju i pomyślałem o karcie telewizyjnej do kompa tylko że nie mam o tym zielonego pojęcia. Jaką karte kupić, jak to podpiąć,i wogóle jak to działa? Mam tylko zwykłą antenę nie mam kablówki ani satelity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marasmmm Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Sory za post pod postem ale odpowie mi ktoś wreszcie???????????????????????????????????????/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witam Mam ten sam problem chce kupić karte TV ( dodatkowo żeby jeszcze radio odbierała) czyli TV + RADIO ale nie mam bladego pojącia jaki model mam wybrać i czym sie kierować podczas zakuku. NIECH ktoś WRESZcie ODPOWIE NAM NA to pytanie !!! pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 (edytowane) LUDZIE napiszcie ile macie kasy to wam poleca to. Do 100 zl : -Winfast Expert 2000 Do 140 zl: -Gigabyte hybrydowy z DVBT Do 150-160 zl -Compro X500 na PCI -Compro E500 na PCIE Do 200 zl -Compro E650 - hybryda z DVBT Powyzej 200 zl: -Hauppague 150 i 150 MCE - jeden z nich nie ma radia ,a sa bledy w opisach wiec poszukajcie sami , polska strona ma wlasnie wspomniane bledy. Jak widzicie najwiecej jest Compro , wiec do 200 zl to brac. Gigabyte ma dobra jakosc obrazu ale Power Cinema to pelen automat wiec ktos kto lubi sam sie bawic bedzie smigal na programach osciennych. Leadtek tez daje dobry obraz , nic mu sie tez nie zarzuci ale ma bardzo problematyczne oprogramowanie i karty ponoc nie banglaja poprawnie z Creativami. Nawet temat o problemach z nim jest na Pure. Compro to producent specjalizujacy sie w tym temacie , do tego soft ma chyba najlepszy jaki jest. Hauppague to niemiecki producent , jego tunery maja juz wbudowany dekoder mpeg2 i jest on sprzetowy , ale moze sie zdazyc , ze oprogramowanie pod winde jest wolnawe. Do tego Hauppague w boxie z pilotem kosztuje ponad 200 zl jesli dobrze pamietam. Edytowane 11 Grudnia 2007 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshimitsu83 Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Mam laptopa i chciałbym wiedziec czy jest możliwość podłączenia do niego karty tv? Model Aspire 5610z Acera oczywiście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 zalozmy ze kupilem Compro E650 i ma monitor 226bw i satelite, ak mam to podlaczyc? karte tv to kompa i do tego satelite? bedzie chodzic to? a jak w kompie wlaczyc potem to? czy obraz bedzie ostry na 1680? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 (edytowane) Obraz będzie pewnie na poziomie zwyklego filmu SD... puść jakiś i zobacz. Ogolnie to w małym okienku PIP / z 1-2 metrów na fullscreenie będzie ok (niektóre prog z pasami beda bo to panorama, chyba że wolisz rozciagniete) Podłączasz koncentrykiem przez trójnik, sęk w tym że kodowanych prog. nie bedziesz mial o ile masz dekoder. Edytowane 17 Kwietnia 2008 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...