black-out Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witam! Jak w temacie - po włączeniu filmu przez SubEditPlayer na ekranie pojawia się wykropkowana siatka; z każdej kropki wychodzi strzałka reagująca na obraz (zmienia kierunek i długość). Co to jest, a przede wszystkim jak to usunąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) nowe stery do grafy Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez jekyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Jakie masz kodeki wgrane? Nie wlaczyles przypadkiem analizy obrazu or sth? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black-out Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 - mam najnowsze sterowniki do grafiki - nic nie zmieniłem w ustawieniach standardowych programu odinstalowałem i zainstalowałem program - po entej próbie samo się naprawiło Dzięki za fatygę! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...