Kean Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Mam wentyl, coś na kształt delty. Chciał bym przerobić mu wtyk tak, żeby można go było podpiąć bezpośrednio do płyty głównej (3pin) jednak obawiam się, że gniazdko lub układ sterowania może nie wytrzymać takiego prądu. prąd 0,9A napięcie 12V co daje moc 10,8W... więc dużo. Próbował ktoś już podłacząć coś takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 W instrukcji do MOBO powinno pisać ile wytrzyma gniazdo 3pin, u mnie pisze że max to 600 mA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Manual - 350mA ~ 2000mA ( 24W max. ) or a total of 1 A ~ 3.48 A ( 41.76 W max. ) at +12v Interpretowac to jako 3 male wentylki sumarycznie dajace 24W i 1 wielki @ delta? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Ładnie... nie sądziłem że aż tyle wytrzyma. Ja mam coś takiego: http://www.allegro.pl/item223187408_wentyl...0_9a_nowy_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 to jest delta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 tez zanabylem pare sztuk deltki od tego allegrowicza. jedna obciela mi swego czasu pol paznokcia ;). a wracajac do tematu, na p5k dlx i blitz formula po podlaczeniu drugiej delty mobo zaliczalo zwis :). z jedna dzialalo bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Ja profilaktycznie już grille pozakładałem bo nie chce aby stało się podczas benchingu coś takiego jak pclab w swojej popisówce odstawił ;) @sobih: też dostałeś je lekko przykurzone? Ja na jednej miałem grilla pordzewiałego w prezencie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...