BTK_BLR Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Przeprowadzilem sie i musze zalozyc sobie internet. I tu pojawia sie problem- jakiego dostawce wybrac. Nie wiem tez jaka szybkosc lacza wybrac... Mam kilka opcji: - internet z kablowki (256/128 33zl, 512/128 42zl, 1024/256 60zl) - Neostrada - Netia - Tele2 Jesli znacie jeszcze jakis dostawcow oferujacych przyzwoite ceny to napiszcie. Wazne jest dla mnie aby: - nie bylo limitu sciagania danych - internet byl stabilny - jak najmniej awarii i przerw w dostawie internetu - chetnie bym sobie pogral w CSa, Americas Army, Battlefield tak aby ping byl dobry Z gory dziekuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 napisz jeszcze co to za kablówka, ale bynajmniej wystrzegaj się multimedii jeśli chcesz używać p2p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 napisz jeszcze co to za kablówka, ale bynajmniej wystrzegaj się multimedii jeśli chcesz używać p2pNie wprowadzaj ludzi w błąd... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) Nie wprowadzaj ludzi w błąd... <_< W pewnym sensie to jest różnie bo nie we wszystkich woj. ale multimedia walczy z p2p. :-| Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) W pewnym sensie to jest różnie bo nie we wszystkich woj. ale multimedia walczy z p2p. :-|No to wytłumacz mi proszę czemu np w Szczytnie jednym blokują p2p (krzynek) a innym działa normalnie? Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) Bo ma niefart^^ Nie ma co generalizować, widocznie to loteria. U mnie p2p leci pełna prędkością. Do MM nie mam zastrzeżeń, połączenia stabilne i bezawaryjne. Czasem przyślą jakiś dziwny rachunek :lol: . Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez honor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 No to wytłumacz mi proszę czemu np w Szczytnie jednym blokują p2p (krzynek) a innym działa normalnie? nie odgrzebuj tu starych problemów a jeśli powiem ci że mimo że przyznali że blokują to sami nie potrafili wytłumaczyć dlaczego jednym przycinają a innym nie na dzien w ktorym zrywałem z nimi umowe Szczytno bylo wolne od blokady, ale jak pisze honor to loteria i bardzo proszę Leborg przestań wmawiać mi ciągle że to nieprawda bo nudne to już sie robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BTK_BLR Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Ta kablowka to Petrus. Jakiego Wy macie neta, napiszcie jak sie sprawuje i jaka predkosc lacza byscie polecali? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Mam multimo 1 Mb, śmiga jak należy, zawsze trzyma parametry poza tym ze modem który mi dostarczyli ciągle zrywał połączenie , ale po wymianie na router nie ma ani jednej zwechy, więc ogólnie brać i nie gadać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 No to wytłumacz mi proszę czemu np w Szczytnie jednym blokują p2p (krzynek) a innym działa normalnie? Spamujesz czy co? temat p2p został zakończony dobrych kilka stron temu, my sie wypowiedzielismy, ty sie wypowiedziales i fajnie... Ja by raczej napisal - wystrzegaj sie multimedii, bo droga - oczywiscie jak zwykle Olsztyna nie dotyczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Spamujesz czy co? temat p2p został zakończony dobrych kilka stron temu, my sie wypowiedzielismy, ty sie wypowiedziales i fajnie... Ja by raczej napisal - wystrzegaj sie multimedii, bo droga - oczywiscie jak zwykle Olsztyna nie dotyczy :) Ale dlaczego piszesz tak brzydko? :( Zadałem zwyczajne pytanie, Krzynka blokowali a mój kumpel z klasy ściąga do obucha. Więc blokują jakoś wybiórczo(?)... Bo Olsztyn to taka mała ameryka [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 nie czytasz ze zrozumieniem oraz nie odróżniasz czasu przeszłego od teraźniejszego, trudno ale nie jest jeszcze za późno na naukę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 ja mam netie 1mb od paru dni i naprawde polecam, zadnych zrywow itp ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BTK_BLR Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Krzynek1- Nie wiem jak jest z Multimo w moim regionie. Bo na stronce trzeba podac swoj nr telefonu, a ja nie mam stacjonarnego telefonu. Chyba ze wystarczy tylko linia TP. Chojrakrock- Netie moge sobie zalozyc bez problemu, ile placisz i na jaki okres umowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 tak, potrzebna jest linia TP, ale aktywna wiec minimum pakiet socjalny trzeba u nich mieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BTK_BLR Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 A no to odpada, bo ja nie mam stacjonarnego telefonu. Ale Netia tego nie wymaga chyba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 żeby skorzystać z oferty alternatywnych operatorów na zasadzie BSA należy posiadać linię TP, najtaniej socjalny pakiet co innego jeśli np. netia ma swoje kableki tam gdzie mieszkasz to wtedy inaczej to wygląda obdzwoń infolinie i się przekonasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Chojrakrock- Netie moge sobie zalozyc bez problemu, ile placisz i na jaki okres umowa?na 2 lata, 6 miesiecy gratis, place 69,- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BTK_BLR Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Chojrakrock- no to elegancko, masz 1Mbit? A masz to na linii TP czy Netii? Ta oplata to razem z telefonem czy sam internet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...