Skocz do zawartości
BTK_BLR

Wybor Dostawcy Internetu

Rekomendowane odpowiedzi

Przeprowadzilem sie i musze zalozyc sobie internet. I tu pojawia sie problem- jakiego dostawce wybrac. Nie wiem tez jaka szybkosc lacza wybrac...

Mam kilka opcji:

- internet z kablowki (256/128 33zl, 512/128 42zl, 1024/256 60zl)

- Neostrada

- Netia

- Tele2

Jesli znacie jeszcze jakis dostawcow oferujacych przyzwoite ceny to napiszcie.

Wazne jest dla mnie aby:

- nie bylo limitu sciagania danych

- internet byl stabilny

- jak najmniej awarii i przerw w dostawie internetu

- chetnie bym sobie pogral w CSa, Americas Army, Battlefield tak aby ping byl dobry

Z gory dziekuje za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W pewnym sensie to jest różnie bo nie we wszystkich woj. ale multimedia walczy z p2p. :-|

No to wytłumacz mi proszę czemu np w Szczytnie jednym blokują p2p (krzynek) a innym działa normalnie? Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo ma niefart^^

Nie ma co generalizować, widocznie to loteria. U mnie p2p leci pełna prędkością.

Do MM nie mam zastrzeżeń, połączenia stabilne i bezawaryjne. Czasem przyślą jakiś dziwny rachunek :lol: .

Edytowane przez honor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to wytłumacz mi proszę czemu np w Szczytnie jednym blokują p2p (krzynek) a innym działa normalnie?

nie odgrzebuj tu starych problemów

a jeśli powiem ci że mimo że przyznali że blokują to sami nie potrafili wytłumaczyć dlaczego jednym przycinają a innym nie

na dzien w ktorym zrywałem z nimi umowe Szczytno bylo wolne od blokady, ale jak pisze honor to loteria

i bardzo proszę Leborg przestań wmawiać mi ciągle że to nieprawda bo nudne to już sie robi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to wytłumacz mi proszę czemu np w Szczytnie jednym blokują p2p (krzynek) a innym działa normalnie?

Spamujesz czy co? temat p2p został zakończony dobrych kilka stron temu, my sie wypowiedzielismy, ty sie wypowiedziales i fajnie...

Ja by raczej napisal - wystrzegaj sie multimedii, bo droga - oczywiscie jak zwykle Olsztyna nie dotyczy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spamujesz czy co? temat p2p został zakończony dobrych kilka stron temu, my sie wypowiedzielismy, ty sie wypowiedziales i fajnie...

Ja by raczej napisal - wystrzegaj sie multimedii, bo droga - oczywiscie jak zwykle Olsztyna nie dotyczy :)

Ale dlaczego piszesz tak brzydko? :(

Zadałem zwyczajne pytanie, Krzynka blokowali a mój kumpel z klasy ściąga do obucha. Więc blokują jakoś wybiórczo(?)...

Bo Olsztyn to taka mała ameryka [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krzynek1- Nie wiem jak jest z Multimo w moim regionie. Bo na stronce trzeba podac swoj nr telefonu, a ja nie mam stacjonarnego telefonu. Chyba ze wystarczy tylko linia TP.

Chojrakrock- Netie moge sobie zalozyc bez problemu, ile placisz i na jaki okres umowa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi