Adrian767 Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Witam Kupiłem telewizor LCD i Kino domowe i podłączyłem je kablem HDMI obraz z kina do TV jest dobry a czy można jakoś skonfigurowac to połączenie żeby słyszec dźwięk z TV na kinie domowym?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Jeśli tv ma wyjście dźwiękowe - nie stanowi to problemu. Ale prawdopodobnie nie ma, więc nie można ;) Chyba, że masz osobny tuner (cyfry, polsatu, n, cokolwiek) i dźwięk idzie po optyku/chinchach do ampliego, a obraz po hdmi do tv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian767 Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 a nie da sie innaczej bo przeciez ten kabel jest i od dzwieku i obrazu jednoczesnie ?? zauwazylem jedno ze z DVD do TV da sie przeniesc dzwiek czyli jak slucham muzyki to slychac ja rowniez z glosnikow telewizora a w druga strone nie wiem ja to zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 kupujesz kabel scart z wyjsciem audio i podlaczasz do aux/line in w KD ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) Chyba coś źle zrozumiałeś Nerevar (albo Adrian coś źle zadał pytanie), bo bez zewnętrznego tunera nie da się (z kabla antenowego/kablówki nie wyciągniesz dźwięku). // Teoretycznie owszem, ale miałem w swojej karierze parę telewizorków i dopiero aktualny Mirai ma wyjście audio na kompozycie. No, ale dyskusja już przybiera formę ideologiczną, a z tego co widzę to sam autor tematu nie wie czy ma to wyjście czy nie... Edytowane 25 Września 2007 przez Vidi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) No eee... ale kazdy TV ma wyjscie audio out osobne lub w złączu scart... Edytowane 25 Września 2007 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...