Gość rrymek Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Witam, jest taki problem, że chciałbym wymienić procesor pentium d 905 na core 2 duo e6420 i nie mam zielonego pojęcia czy system windows xp pro sp2 będzie po tym poprawnie działał i czy płyta główna projektowana na "pierwsze" core 2 duo obsłuży nową wersje core 2 duo E6420. Moja płyta główna to gigabyte ds4 - 1 rewizja. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 system uruchomi się normalnie - dla niego żadne różnica czy ma PD czy C2D - co do płyty to sprawdź na stronie producenta - GB ma liste zgodnych procków - ale wydaje mi się że jeżeli to jest 965-DS4 to ruszy bez problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 wgraj najnowszy bios jeszcze na PD i bedzie na 100% dzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rrymek Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Dzięki za pomoc, okazalo sie ze plyta jest rowniez kompatybilna z core 2 quad Q6600 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Chyba PD 805 a nie PD 905 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 albo PD 9x5 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...