ptys Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 http://www.gamershell.com/ do ściągnięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user_out_241 Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Od wczoraj też są do ściągnięcia z Fileplanet (wystarczy darmowe konto): http://www.fileplanet.com/free_games.shtml Uprzedzając pytania - gierki są darmowe, bo są w nich reklamy McDonald's. Ale nie są aż tak bardzo upierdliwe i występują tylko w menusach i podczas ładowania poziomów, także można przeżyć. Ale przynajmniej pograć można za free. :) Far Cry i PoP: TSoT mam, ale nowego Raymana z miłą chęcią ściągnąłem. :) Aha - musicie się zarejestrować na www.ubi.com i jako kraj wybrać USA! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Far Cry juz siedzi na dysku, nigdy jakos nie mialem okazji zaliczyc tej gry, teraz to nadrobie w dodatku z wszystkimi opcjami na max. ;] Szkoda, ze MP w tej darmowej wersji nie smiga, tzn. prosi o cd-key. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 MP w Far Cry jest krótko mówiąc słabe. A co do tych gier to wow ale servera to żadnego pustego obecnie nie ma, a szkoda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Far Cry juz siedzi na dysku, nigdy jakos nie mialem okazji zaliczyc tej gry, teraz to nadrobie w dodatku z wszystkimi opcjami na max. ;] Szkoda, ze MP w tej darmowej wersji nie smiga, tzn. prosi o cd-key. A czy czasem nie jest tak,że dostajemy cdkey po zarejestrowaniu się na stronei ubi ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 (edytowane) A czy czasem nie jest tak,że dostajemy cdkey po zarejestrowaniu się na stronei ubi ??? Wczoraj sie rejestrowalem i dostalem na maila tylko potwierdzenie zalozenia nowego konta na stronie ubi.com, nic wiecej, na samej stronie po zalogowaniu tez nic takiego nie widze. Btw polecam zassanie kilku dodatkow do FC ze stronki -> http://farcry.filefront.com/ --- http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/4...91/m/8391038685 Wszystko jasne. Edytowane 2 Września 2007 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 (edytowane) Wprawdzie FarCry posysa jeśli chodzi o multi, wiem bo mam full byl za 30 zł to se kupilem a później żałowałem bo i singiel IMO posysa :P Ale co z Ghost Recon'em też sie nie da pomykać po sieci ? Z tego co słyszałem to była niezła pozycja w multi, takie udostępnianie to lipa bo to samo masz z torrenta - chcą wyjść do graczy to niech zrobią to tak jak twórcy fear .. Edit: literówki, przejrzałem link od ath'a - moja żałość jest uzasadniona .. Edytowane 2 Września 2007 przez q8ic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 FarCry posysa ?? Ręce do ziemi - jak czytam takie posty ;/ , montezuma lepsza :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 FarCry posysa ?? Ręce do ziemi - jak czytam takie posty ;/ , montezuma lepsza :P.Przecież wyraźnie napisał IMO :|. Jego zdanie do którego ma przecież prawo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Farcry to chyba jedyna gra do której podchodziłem kilka razy, a nie udało mi sie jej nigdy ukończyć :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Tia, od crisisa montezuma też pewnie lepsza :> w PoPa bedzie miło pograć bo za tamtych czasów to nie miałem na to sprzętu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cloud Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 MP w Far Cry jest krótko mówiąc słabe. A co do tych gier to wow ale servera to żadnego pustego obecnie nie ma, a szkoda ;) Pisz "moim zdaniem", bo według mnie MP w FC jest naprawdę rewelacyjny i powinni się tego uczyć. Mapki są ogromne, a rozgrywka ciekawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Farcry to chyba jedyna gra do której podchodziłem kilka razy, a nie udało mi sie jej nigdy ukończyć :lol: Z ust mi to wyjąłeś. Pod koniec ta sieczka z mutantami tak mnie nudziła, że -----> uninstal bez zastanowienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 lepiej powiedzcie że nie dawaliście rady, wracając do tematu bardzo miły gest ze strony ubisoft Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 far cry tragedia, 17zł w błoto jak dla mnie :P (Kolekcja Klasyki), poza grafiką, troszkę fizyki i fajnymi efektami nie ma tam dosłownie nic, fabuła do bani koniec gry to tragedia tak czy siak był to hit i raczej można było się spodziewać, że kiedyś dadzą go za free Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 tak czy siak był to hit i raczej można było się spodziewać, że kiedyś dadzą go za free WTF ?! :blink: skoro hit to chyba niespodzianka, że dali go za darmo, jeszcze w dodatku gra nie jest taka stara ! Zobacz po jakim czasie GTA2 było za darmo a po jakim FC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Z ust mi to wyjąłeś. Pod koniec ta sieczka z mutantami tak mnie nudziła, że -----> uninstal bez zastanowienia. Pisano o tym bodajże w temacie o FC. Są 2 momenty gdzie gracze najczęściej rezygnują z dalszej gry. Pierwsze spotkanie z tymi mutantami i ostatni level ,który jest dość trudny. To sam ubisoft się do tego przyznał. Ja ostatnie poziomy gry przemęczyłem dosłownie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Nom ostatni poziom godmode only :D Zip'ek ze strony podanej w pierwszym linku okazal sie uszkodzony - pewnie bledy podczas sciagania Podaje torrenta, przynajmniej nie ma ograniczenia DL click! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 WTF ?! :blink: skoro hit to chyba niespodzianka, że dali go za darmo, jeszcze w dodatku gra nie jest taka stara ! Zobacz po jakim czasie GTA2 było za darmo a po jakim FC. eee sorry tak jakos pisalem nieprzytomny :lol2: nawet nie wiem, czemu to napisalem :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Pisano o tym bodajże w temacie o FC. Są 2 momenty gdzie gracze najczęściej rezygnują z dalszej gry. Pierwsze spotkanie z tymi mutantami i ostatni level ,który jest dość trudny. To sam ubisoft się do tego przyznał. Ja ostatnie poziomy gry przemęczyłem dosłownie.Ja 3razy podchodzilem do FarCry i za każdym razem kończylem w tym samym miejscu.......na dachu statku bo gra zacinała tam niemiłosiernie i grac sie nie dalo ;] Teraz z pewnością sciągne i zobacze jak to wygląda na Full i wreszcie przejde ten przeklety statek :D PS. Sprzet który wtedy mielem byl marzeniem.....graczy z roku 98 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimeck Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 jak masz chec to wybrobuj PROJECT X 4.4 - mod ktory poprawia gre graficznie, fizycznie i jeszcze pod jakims tam wzgledem ( w singlu i multiplu ). tylko niektore tesktury z tego MOD'a moim zdaniem lepiej wywalic ( zeby uzywal defaultowych ) bo niektore sa fajniejsze, ale np. nieba są dziwnie podkolorowane i przyciemnione i zupelnie odcinaja sie od reszty... a poza tym modzio, lepsze iskierki, wybuchy, dynamiczne swiatełka, etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 jak masz chec to wybrobuj PROJECT X 4.4 - mod ktory poprawia gre graficznie, fizycznie i jeszcze pod jakims tam wzgledem ( w singlu i multiplu ). tylko niektore tesktury z tego MOD'a moim zdaniem lepiej wywalic ( zeby uzywal defaultowych ) bo niektore sa fajniejsze, ale np. nieba są dziwnie podkolorowane i przyciemnione i zupelnie odcinaja sie od reszty... a poza tym modzio, lepsze iskierki, wybuchy, dynamiczne swiatełka, etc. Masz może jakiegoś dobrego linka do tego moda ;) ? Z gamershell jak zwykle idzie wolno. Jak to się instaluje ? Podmienia się jakieś pliki.Ma znaczenie jaka wersja FC ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimeck Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 nic nie podmieniasz, instalujesz i odpalasz to jako MOD. wersja chyba dowolna, czyli 1.33 lub 1.4/1.41. ( ja mam 1.33 ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Hmm mod naprawdę dobry ,ale podczas gry po paru minutach wywala mi błąd że aplikacja zostanie zamknięta i tyle. :/ A szkoda ,bo mod naprawdę jest niezły. Dźwięki o wiele lepsze ,zwłaszcza broni. W 5.1 i Eax 2.0 sprawdzają się idealnie :) Jedyne co mi się nie podoba to niektóre tekstury i wygląd nieba. Odbicia chmur na wodzie też jakieś takie nijakie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimeck Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 mozna wywalic recznie niektore tekstury i dopasowac mod do wlasnego gustu. jak wywalisz niebo z katalogu projectX'a, to uzyte bedzie niebo z pak'a "podstawki" ( i ten sam schemat z pozostalymi tektsturami ). bo wlasnie nieba bezsensownie podkręcone są jesli chodzi o intensywnosc kolorów i za ciemne, odcinaja się od całej reszty...albo tekstura piasku ktora wygląda na cimną/brudną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Far Cry trudny? :D .... Dzięki temu się go pamięta do dziś... Wstyd nie skończyć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Hej. Temat o FC mamy tu ;D : http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=59111&st=2520 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 a ja mam problem i wątpliwości co do tego, że u nas jest to w pełni legalne. bo okazuje się, że trzeba mieć konto na UBI.com ale nie zainstalujecie gierki żadnej z tych jeśli nie jesteście (czytaj nie macie zaznaczone) z USA. czy to aby nie oszukiwanie trochę? :P tak czy siak zrobiłem konto na ubi.com, zaznaczyłem united states. i dalej nie mogę zainstalować PoP (nigdy w to nie grałem..), bo wyskakuje błąd, że oferta tylko dla klientów z USA - ale konto mam jak najbardziej na USA, co robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 a ja mam problem i wątpliwości co do tego, że u nas jest to w pełni legalne. bo okazuje się, że trzeba mieć konto na UBI.com ale nie zainstalujecie gierki żadnej z tych jeśli nie jesteście (czytaj nie macie zaznaczone) z USA. czy to aby nie oszukiwanie trochę? :P tak czy siak zrobiłem konto na ubi.com, zaznaczyłem united states. i dalej nie mogę zainstalować PoP (nigdy w to nie grałem..), bo wyskakuje błąd, że oferta tylko dla klientów z USA - ale konto mam jak najbardziej na USA, co robić? Może ukryj swoje IP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) ahahahah fajne mi darmowe :lol2: :lol2: :mur: Thank you for downloading one of the promotional PC titles made available for ad-supported freeplay over the Labor Day weekend. The promotion is now closed and it is no longer possible to play the games for free. If you are interested in further information on these titles, please visit our official website at www.ubi.com Edytowane 8 Września 2007 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...