Skocz do zawartości
Fresh

Jakie Są Transfery W Poszczególnych Neo ?

Rekomendowane odpowiedzi

tak, chyba przy starcie transferu

:lol2:

Ale się uśmiałęm :damage_wall:

Mam neo 1mb i średnio idzie 135kb/s, a przy starcie ze strony MS lub z serwerów RS najwięcej zdarzyło się odpowiednio 1000kb/s i 2000kb/s, a 500kb/s przy starcie to norma z dobrych serwerów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam srednio 60kb/s na 512 ale teraz cos jest strasznie lipnie od tyg, mam kolo 25kb i wszytko tak mulio ze az zal dupe sciska:D Jutro do nich dzwonie niech cos z tym robia. A jeszcze mam pytanko, jakby cos im sie nie spieszylo z przywroceniem predkosci to czy mozna zerwac umowe bez oplacania kar??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam sagema... tylko ze u mnei wszystko smiga elegancko :) zastanawialem sie kiedys czy to ja jakis szczegolny jestem ze juz przez 4 rok neo mam i nigdy nic sie nie działo czy jak... ale doszedłem do wnisoku ze około 70% opini sa to powielane teksty osob ktore nigdy nie mialy z neo doczynienia... ale tez slyszalem ze "mogą" ale nie musza byc klopoty z sagemem, tyle ze za thomsona chyba trzeba placic wiecej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prędkości Neo (i każdej innej podobnej usługi) są maksymalnie takie jak wartość w kilobitach podzielona przez osiem (wynik w kilobajtach na sekundę). Nie będzie ani bajta więcej, bo jest to okrojone po stronie TP z dość dużą dokładnością. Wszelkie wartości ponad tą granicę to błędy pomiaru wynikające z wielu czynników. Amen.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam czasami przez 30 minut trasfery po 500kb/s przy 1mb

raz na tydzień mi sie tak zdarza

ehe .. a mi raz na tydzień palą się kable do modemu, bo tak szybko transfer (a nie trasfer) zapierdziela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maks wiec mowisz a srednia predkosc tak mniejwiecej tto jaka jest ??

Aha i jeszcze jedno pytanko w ile minut sciagasz 100 mb z neta ???

256 kB/s, czyli w ciągu 4 sek 4x256 = 1024 KB (1 MB)

1 min = 15 MB

~6,67 min = 100 MB

Wystarczy policzyć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol2:

Ale się uśmiałęm :damage_wall:

Mam neo 1mb i średnio idzie 135kb/s, a przy starcie ze strony MS lub z serwerów RS najwięcej zdarzyło się odpowiednio 1000kb/s i 2000kb/s, a 500kb/s przy starcie to norma z dobrych serwerów.

pokaż jakiś wykres że masz średnią prędkość 135kb/s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi