Blue Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 moja 6mb dociąga max do 550kb/s, średnio mam 480kb/s ale zależy z czego się ściąga.... jak daleko jestes od centrali? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 A moja neo leci max 750KB/s :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwaniak0 Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 A z jaką prędkością torrenty ściągacie na neostradzie 1024 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apofiss Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Nie za bardzo rozumiem co ma torrent do neostrady. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwaniak0 Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Po prostu chcem wiedziec czy sa wieksze predkosci niz na radiowce np. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 chcem? 0_o a jak podlaczysz neostrade do routera wifi a potem do anteny i podepniesz tak neostrade sasiadowi, to bedzie radiowka a chodzic bedzie tak samo dobrze. Zalezy kto jaka radiowke zmajstruje. Natomiast generalnie rzecz biorac jest to dobra usluga. Masz zewn. adres, co na radiowkach zdarza sie rzadko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apofiss Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Po prostu chcem wiedziec czy sa wieksze predkosci niz na radiowce np. Jak zamawiasz 1 mega to go dostajesz i tyle osiągasz; jeśli chodzi o p2p to jest kwestia szczęścia i z jakiego operatora korzystasz to akurat nie ma znaczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwaniak0 Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 A czy mozna jakoś zkonfigurowac siec czy zrobic cos innego zeby szybciej sciagac torrenty ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Tak, mozna znalezc dobry tracker... Ludzie, poczytacie troche o dzialaniu uslug, z ktorych macie zamiar korzystac, bo powysze pytanie jest w stylu "czy jak wyjade maluchem na autostrade z drogi lokalnej to pojade 150km/h?" :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 err mialem neo 512 przez rok, 1024 przez rok i 2Mbit przez 2 lata wiec bylo tak :) (nie uzywam dl managerow) 512(640) - 65KB/s 1024(1360) - 133KB/s 2048(2650) - 245KB/s teraz mam netie 2Mbit na laczu tpsa, place 60zl za miesiac i mam dalej 245KB/s. chodzi tak jak neo, czyli very good :) ale juz wyjechalem do szkoly, i tu cable 250KB/s w dol i 80KB/s w gore za 60zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwaniak0 Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Jakie macie pingi na neo 1024 jak gracie w gry przez neta np.CoD 2,Counter-Strike itp. ??????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio350 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 witam.mam neo 6mb i ściąga mi 440 max już napisałem do nich reklamację.w lini prostej jakies 30 metrów do centrali,podobno byli już dwa razy monterzy na centrali tylko i jest wszystko ok.póżniej pion techniczny odpisał ze więcej mieć nie mogę,i w regulaminie jest napisane że nie zapewniają takich prędkości więc się wk....łem i napisałem reklamację Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opti Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 witam.mam neo 6mb i ściąga mi 440 max już napisałem do nich reklamację.w lini prostej jakies 30 metrów do centrali,podobno byli już dwa razy monterzy na centrali tylko i jest wszystko ok.póżniej pion techniczny odpisał ze więcej mieć nie mogę,i w regulaminie jest napisane że nie zapewniają takich prędkości więc się wk....łem i napisałem reklamację a no tak, neo nie ma gwarancji transferu jak to jest w dls, tak ze mozesz duzo nie zdzialac :-| ja mam neo 2048 i smiga z full predkoscia tj 245-248 KB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 witam.mam neo 6mb i ściąga mi 440 max już napisałem do nich reklamację.w lini prostej jakies 30 metrów do centrali,podobno byli już dwa razy monterzy na centrali tylko i jest wszystko ok.póżniej pion techniczny odpisał ze więcej mieć nie mogę,i w regulaminie jest napisane że nie zapewniają takich prędkości więc się wk....łem i napisałem reklamacjęTak wogóle to jaki masz modem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...