Benek88 Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Witam! Dziś miałem przykrą sytuację, otóż odpaliłem nieznanego execa i okazało się że to był wirus-dialer. Teraz mam pytanie czy możliwe jest że korzystając z neostrady i autoconnecta ten dialer się aktywował i nabijał mi impulsy po niewiadomo ile pln czy takie rzeczy możliwe jedynie przy starych dobrych modemach? (chociaż i tak w miarę szybko się zorientowałem i rozłączyłem neta) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 nie, dialer nie nabija Ci impolsów, umowe masz podpisana na stała opłate abonamentowa, nie moze przyjsc wiekszy rachunek niz masz w umowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Nie masz co się martwić na adsl'u takie problemy nie obowiązują :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Tak z niczego sie dialer nie bierze, ale nic ci nie grozi :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiekskrzypek Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Nie ma takiej mozliwosci. Poza tym od siebie dodam, ze adsl korzysta niejako z odseparowanej linii (telefony sa podpiete do takich filtrow ktore byly do modemu dodane) wiec nie ma mozliwosci nabicia impulsow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uosiu Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 nie do konca z odseparowanej linii ;) telefony maja pasmo do 15kHz, modemy ADSL chyba zaczynaja od 60kHz do 2.1mHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek88 Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Dzięki za odpowiedź. Temat do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...