domeryk Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Uwagi na fakt że dość długo mnie tu nie było chciałem zaczerpnąc informacji na temat targi komputerowe w Krakowie , czytałem że Kraków we wrześniu organizuję targi poświecone maniakom overclokingu widomo komuś coś o tym fakcie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 www.ttk.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 targi poświecone maniakom overclokingu Heh... takie rzeczy to nie w Polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeryk Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 www.ttk.com.pl Tą stronke już widziałem a co do tych targów CEPRIN wspólnie ze Stowarzyszeniem na rzecz Promocji Dolnego Śląska serdecznie zaprasza na I Dolnośląskie Targi Energii Odnawialnej oraz I Dolnośląskie Forum Energii Odnawialnej Obie imprezy odbędą się w dniach 23-24 X 2007, w IASE przy ul. Wystawowej. Szczegółowe informacje odnośnie Targów oraz Forum będą wkrótce dostępne na naszej stronie internetowej. Poświecona tematyka komputerów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...