widad6 Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 siema wszystkim. mam problem z pokemon silver :-| potrzebuje solucji po pl jesli ktos wie jak to niech napisze co trzeba zrobic zebym mogl wymieniac pokemony w centrum pokemon na 1 pietrze bo gdy chce trade'owac pisze "you friends is not ready". dzieki i pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Hahahahahahaha, spoko temat xD a co do gry - to nie mam zielonego pojęcia, ocb, ale to co napisałeś oznacza, że "Twój przyjaciel nie jest gotowy" słowniki nie gryzą. Pozdro i popracuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Podłącz kabelkiem się z innym GameBoyem to będziesz miał Friends Ready :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widad6 Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 a jesli nikt w okolicy nie ma 2 bameboya? a co do tersci komunikatu-wiem co oznacza. chodzi o to ze niewiem dlaczego sie pojawia i pytam jak go zmienic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bjeń Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 a jesli nikt w okolicy nie ma 2 bameboya? a co do tersci komunikatu-wiem co oznacza. chodzi o to ze niewiem dlaczego sie pojawia i pytam jak go zmienic O matko... nie mam pojęcia o co chodzi w tym pokemonie, ale na chłopski rozum - źle kliknąłeś. Zamiast, zapewne, wymienić swoje, kliknąłeś na wymianę z "friendem". Zrobisz to jedynie jak połączysz się z prawdziwym, patrz: "real", "friendem". Do tego solucja naprawdę nie jest potrzebna ;) Duży rośnij :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widad6 Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 ja w to na kompie gram i nie ma mozliwosci innego wyboru pisze tylko czy chce trade'owac i wtedy wyberam ze tak, pisze czekaj , czekam chwile i mowi ze twoj przyjaciel nie jest gotowy a solcja nie jest mi potrzebna zeby wiedziec jak trade'owac tylko ogolnie do grania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bjeń Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 ja w to na kompie gram i nie ma mozliwosci innego wyboru pisze tylko czy chce trade'owac i wtedy wyberam ze tak, pisze czekaj , czekam chwile i mowi ze twoj przyjaciel nie jest gotowy a solcja nie jest mi potrzebna zeby wiedziec jak trade'owac tylko ogolnie do grania No na kompie sobie nie potrade'ujesz z "friendem". To jak pisze czy chcesz... to wciśnij "nie". A co do solucji: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=po...+Google&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widad6 Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 a mozna jakies solucje po pl? a i jeszcze 1. jesli mie da sie trade'owac to jak mozna zdobyc alakazama bo moja kadabra ma juz 77 poziom i pisze ze ewoluowuje tylko przez trade'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 (edytowane) Dawno temu grałem w Pokemon Yellow na starutkim GameBoyu, to coś pamiętam- takie mocno uproszczone jap-rpg. Aby się wymienić z kimkolwiek pokumonem musisz mieć kumpla z GameBoyem, jakąś grą Pokemon (były w różnych kolorach, nie pamiętam dlaczego). Nie wiem czy przez emulator da się to załatwić. A co do abrakadabra, to trzeba go właśnie w taki sposób pogonić po kablu do kumpla, to ulegnie transformacji na lepszego kulfona. Excelsior! PS. Tu się można dowiedzieć, kim naprawdę są Pokemony Edytowane 2 Września 2007 przez boroveeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Poszukaj emulatora pozwalającego na połączenie się z innym przez neta, bądź odpaleniem dwóch gier. Kiedyś coś takiego miałem, lecz teraz nawet nie wiem gdzie szukać (poza google ;) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...