titus100 Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Witam! kupiłem Palita 8600GT i zamierzam zmienić na nim chłodzenie na ... no właśnie nie wiem na co ... nie znalazłem żadnego wentylatorka kompatybilnego z 8600GT. Chodza słuchy że Evercool Turbo 2 (Revoltec Freezer ) że bedzie pasował jeśli nie to co polecacie? a np. uniwersalny Pentagram HP-60 będzie OK ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 HP-60 bedzie raczej do [gluteus maximus] chlodzeniem. Evercool/Revoltec, pozniej moze vf700cu, vf900cu i konczac na HR-03. Nie wiem jak wyglada sprawa AC S1/S2... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
titus100 Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Ale Evercool/Revoltec pasuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Ciezko wyszukac w watku o karcie informacji? :arrow: evercool... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Ale Evercool/Revoltec pasuje?Pasuje i całkiem dobrze sprawdza się na tej karcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
titus100 Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Dzięki za odpowiedzi chyba jednak kupuje tego evercoola Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...