Skocz do zawartości
Picek

Domyślny Firefox A Jednak..

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam ustawioną domyślną przeglądarkę Mozillę Firefox (posiadam też IE7 i Operę).

Domyślnym programem pocztowym jest Mozilla Thunderbird.

Za komunikator służy mi Gadu-gadu 6.1

A problem jest następujący..

Otóż ktoś podeśle mi na gadu link, ja klikam w niego a tu.. nie otwiera się w żadnej przeglądarce -__-

Panel sterowania -> Dodawanie lub usuwanie programów -> Określ dostęp do programów i ich ustawienia domyślne

Tam wbijałem i wybieram 'Niestandardowa', za domyślną przeglądarkę sieci Web wybieram Mozillę Firefox i.. zamyka mi się w moment okienko po wciśnięciu 'OK'. Odpalam gadu, sprawdzam linki i.. [gluteus maximus], dalej nie działa.

Spoglądam w panel a tam w tymże miejscu zmiany.. zmiana nie nastąpiła _^_

Za to w Mozilli Thunderbird działają mi (w mailach) linki do Firefoxa normalnie.. I jak przez Tlen wbijam na swoje gadu to też..

A jak w panelu zmieniam 'domyślny program poczty e-mail' na Mozillę Thunderbird to.. takie coś wyskakuje:

Dołączona grafika

No i jak naprawić ten wytłuszczony problem?

Z góry dzięki za pomoc (:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm.. Odinstalowałem zarówno Mozillę Firefox, Mozillę Thunderbird jak i gadu. Później pousuwałem wszystkie (jakie tylko odnalazłem) wpisy z rejestru, resecik kompa, zainstalowanie wszystkiego na nowo, elegancko i.. [gluteus maximus], wciąż tak samo __^__

Macie jakiś pomysł?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi