Picek Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Witam. Mam ustawioną domyślną przeglądarkę Mozillę Firefox (posiadam też IE7 i Operę). Domyślnym programem pocztowym jest Mozilla Thunderbird. Za komunikator służy mi Gadu-gadu 6.1 A problem jest następujący.. Otóż ktoś podeśle mi na gadu link, ja klikam w niego a tu.. nie otwiera się w żadnej przeglądarce -__- Panel sterowania -> Dodawanie lub usuwanie programów -> Określ dostęp do programów i ich ustawienia domyślne Tam wbijałem i wybieram 'Niestandardowa', za domyślną przeglądarkę sieci Web wybieram Mozillę Firefox i.. zamyka mi się w moment okienko po wciśnięciu 'OK'. Odpalam gadu, sprawdzam linki i.. [gluteus maximus], dalej nie działa. Spoglądam w panel a tam w tymże miejscu zmiany.. zmiana nie nastąpiła _^_ Za to w Mozilli Thunderbird działają mi (w mailach) linki do Firefoxa normalnie.. I jak przez Tlen wbijam na swoje gadu to też.. A jak w panelu zmieniam 'domyślny program poczty e-mail' na Mozillę Thunderbird to.. takie coś wyskakuje: No i jak naprawić ten wytłuszczony problem? Z góry dzięki za pomoc (: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picek Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Hmm.. Odinstalowałem zarówno Mozillę Firefox, Mozillę Thunderbird jak i gadu. Później pousuwałem wszystkie (jakie tylko odnalazłem) wpisy z rejestru, resecik kompa, zainstalowanie wszystkiego na nowo, elegancko i.. [gluteus maximus], wciąż tak samo __^__ Macie jakiś pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...