Xavi Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Więc, mp3 sobie zniszczyłem doszczętnie, to musze zrobić z mojego telefonu odtwarzacz:) Wiec tak: Roz.. niszczyłem sobię słuchawki(kabelki!). Potrzebuję: Jakichś dobrych i nie bardzo drogich słuchawek na mini jacka + jakąś dobrą przejściówkę aby je podłączyć do telefonu. Wymagany MOCNY kabel, nie robię nic wielkiego ze słuchawkami, ale często leżą sobie w kieszeni i często sie plączą. I jakąś kartę memory stick pro duo 2GB. Nie chciałbym wydać fortuny na to, bo mam jeszcze dużo wydatków przy moim kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) moze powiedz ile to nie duzy ;) 2g na allegro mozna juz za niecale 80zl dorwac wiec tutaj raczej wybor nie duzy ;] przejsciowka to chyba 20zl no i sluchawki pchelki ? nauszne ? Edytowane 3 Września 2007 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Douszne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 EP-630 chyba będą najlepszym wyborem o ile nie przeszkadza Ci dużo basu, oryginalne można już za 60-70zł kupić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Basik lubię :-) Czy taka przejściówka załatwi sprawę? http://allegro.pl/item230466767_przejsciow..._k700_t610.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cloud Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Nie, K750i i dalej mają FastPort - inny styk. Ponadto należy wziąć pod uwagę fakt, że te tanie adaptery są tylko mono. Chcesz coś konkretnego to masz - http://allegro.pl/item228343075_muzyczny_k...cm_zwijany.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Kup zestaw HPM-70 i po sprawie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Kup zestaw HPM-70 i po sprawie :D Tylko uważaj na podróby <_< :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) Hmm. Czyli takie coś: http://www.allegro.pl/item221799116_creati...box_ep630_.html + http://allegro.pl/item228343075_muzyczny_k...cm_zwijany.html I będę miał solidne słuchawki z dobrą jakością dźwięku? Edytowane 3 Września 2007 przez Xavi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 chiński chłam :/ ten temat był wałkowany już setki razy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 No, ten link do słuchawek konkretnie tych był podawany w innym topicu jako oryg., więc ja już nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cloud Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 EP-630 są świetne, a chłam to nie jest, bo słuchawki są od ARCHE - oni sprzedają same oryginały. Co do adaptera to masz pewność, że jest stereo i świetnej jakości, sam go mam w domu i mogę to powiedzieć. Zdecyduj sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Ok. Jak będzie kasa.(o ile będzie ;) ) To jeszcze się zgłoszę o pomoc w wyborze pamięci, ale słuchawki to priorytet, bo chyba dostanę... pier..nika od słuchania jedną słuchawką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 podepnę się do tematu. posiadam w810i z słuchawkami hpm-70 (czyli zwykły zestaw ze sklepu). szczerze mowiąc jakość dźwieku nie zadowala mnie. na forum tym można przeczytać, że za jakosć dźwięku w 70-80% odpowiadają słuchawki. potem już tylko mod softu. jakie słuchawki byście mi zaproponowali, lepsze od hpm-70? czy ep630? może coś innego z serii hpm (82, 85?), czy zupełnie coś innego pozdrawiam m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...