Skocz do zawartości
luk007

Tylko Dla Profesjonalistów

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,Na poczatek chciałbym zaznaczyć ze prosze o fachową opinie kogoś kto sie zna na tym co mówi ,wiec amatorów (takich jak ja) proszę o niekomentowanie:D

Ok przejde do sedna prosze o porade w zakupie nowej karty graficznej.

Po pierwsze musi to byś geforce(od lat ich uzywam i nigdy nienarzekałem z wyjatkiem mojej bierzącej6200-syf):P dokłądnie niewiem który model ważne zeby był z 7 lub 8 generacji(technologia sli) a co najwazniejsze zeby miał opcje przerzucania obrazu z monitora na tv,czyli poprostu p[odpiecie karty za pomocą kabli do tv(chodzi mi o stary model tv nie plazmy czy lcd z hdmi) poniewaz moja karta ma jakis defekt i niemoge ogladać filmów na tv, karta najlepiej żeby była 512 mb pamieci,to chyba wszystko...wiec proszę poradę (najlepiej sprawdzoną) ,dziękuje z góry i pozdrawiam wszystkich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 lub 8 generacji(technologia sli)

nie tylko gefroce 7 i 8 pracuja w sli

Co do samej karty po podaj do czego chcesz jej używać, jaką masz reszte kompa i jakimi funduszami dysponujesz bo jeżeli chodzi o geforce 7 lub 8 z tv-outem to moze byc i 7300GT za 250 zł jak i 8800 ultra za 2500.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,Na poczatek chciałbym zaznaczyć ze prosze o fachową opinie kogoś kto sie zna na tym co mówi ,wiec amatorów (takich jak ja) proszę o niekomentowanie:D

Ok przejde do sedna prosze o porade w zakupie nowej karty graficznej.

Po pierwsze musi to byś geforce(od lat ich uzywam i nigdy nienarzekałem z wyjatkiem mojej bierzącej6200-syf):P dokłądnie niewiem który model ważne zeby był z 7 lub 8 generacji(technologia sli) a co najwazniejsze zeby miał opcje przerzucania obrazu z monitora na tv,czyli poprostu p[odpiecie karty za pomocą kabli do tv(chodzi mi o stary model tv nie plazmy czy lcd z hdmi) poniewaz moja karta ma jakis defekt i niemoge ogladać filmów na tv, karta najlepiej żeby była 512 mb pamieci,to chyba wszystko...wiec proszę poradę (najlepiej sprawdzoną) ,dziękuje z góry i pozdrawiam wszystkich

Chcesz dobrej karty i za przystępną cenę do wszystkiego w szczególności do gier i ma to być nie ati bierz coś takiego http://www.allegro.pl/item240247782_palit_...320bit_gra.html miałem okazje u znajomego testować no i muszę powiedzieć że sam się nad nią zastanawiam, do gtx czy ultra nie warto dopłacać tyle kasy chyba ze masz nadmiar i musisz mieć najszybszą na rynku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi