FaKE_ArchAngel Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Cześć jak pewnie widzicie dopiero debiutuje na forum dlatego w przypadku złego działu czy temu podobnych problemów prosił bym o wyrozumiałość :) Szukam myszki taniej myszki optycznej (USB) Cena 20-30 zł (może być trochę więcej) Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Ja posiadam taka myszke http://www.skapiec.pl/site/cat/52/comp/177665 jest nie droga 800dpi i ma usb. Bardzo wygodna ,dobrze lezy w dloni ale jest wylacznie dla praworecznych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Microsoft Wheel Mouse Optical 1.1a Lepszego sprzetu do grania w tej cenie nie kupisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 A4Tech X-710F albo MS Optical 1.1a jeżeli ma byc to mysz do grania ... jak nie do grania to logitech podstawowy bedzie idealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaKE_ArchAngel Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 A4Tech X-710F albo MS Optical 1.1a jeżeli ma byc to mysz do grania ... jak nie do grania to logitech podstawowy bedzie idealny microsoftu nie widziałem, więc wziąłem logitecha podstawową za 35 w proline nie gram za często więc myślę, że logitech powinien przetrwaćwięcej niż a4-tech thx za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Będzie równie wytrzymały, jeżeli nie mniej. Jednak X710 należy do serii dla graczy. Sam mam już dłuugo tego A4Techa i poza tym że starły się napisy X7 i A4Tech, to myszka działa i wygląda bez zarzutu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 microsoftu nie widziałem, więc wziąłem logitecha podstawową za 35 w proline nie gram za często więc myślę, że logitech powinien przetrwaćwięcej niż a4-tech thx za odpowiedzi poważny błąd bo te tanie logitechy nie mają nic wspólnego z tymi droższymi, no może nazwa firmy ta sama ale mysz już zupełnie inna :) trzebabyło brać brać tak jak radzili ms 1.1 albo a4techa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 sporo drożej i bez sensu jak nie gra ... podstawowy logi spokojnie daje rade do zastosowań biurowych ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Ja tam mam też A4tech'a ale x-718 i też daje rade. Jest również wytrzymały. Ustawiać najlepiej DPI na 1200 i można już wymiatać na serwerach CS czy BF2 ;) Cena jakieś 50 zł Tyle gdzieś zapłaciłem z 6 miechów temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 sporo drożej i bez sensu jak nie gra ... podstawowy logi spokojnie daje rade do zastosowań biurowych ... no właśnie tak nie za bardzo bo się gubią jak głupie, dziewczyny w biurze nie chcą używać podkładek bo nie mają na to miejsca na biurku i im te logitechy gubią przy najdrobniejszych ruchach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...