rafwlkp Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Witam ! W przyszłym roku planuję wyjazd na Cebit 2008. Na razie to tylko takie ogólne plany lecz chcę wiedzieć czy było by w ogóle zainteresowanie. Dysponuje busem 9 osób (8 + kierowca), a wyjazd planuję na ok. 3 dni (7,8,9 marca 2008 lecz może to ulec zmianie, zależy od zainteresowania). Cena transportu + zakwaterowanie kierowcy to 90-100zł za osobę (jeżeli jechało by te 8 osób, cena jest już z tzw. nakładką jak by co :wink: ). Zakwaterowanie jest do dogadania, bo może każdy sobie sam załatwić lub wszyscy grupowo (dodam że hotel to minimum te 35€). Wejście dla uczniów w dniach 8-9.03.2008 wynosi 17€, zaś w inne dni wynosi ono 33€. Wyjazd był by z Wrześni (nie ma możliwości dojazdu do innych miejscowości, jedynie dojechanie na dworzec główny w Poznaniu). W ostateczności wchodził by w grę dojazd w promieniu 50km od Wrześni/Poznania. Teraz mam pytanie...ile by było osób chętnych na taki wyjazd ? Poszukuje w sumie 7 osób, lecz jak by było duże zainteresowanie mogę załatwić autobus 20 osób lub nawet 50 osób :D Pozdrawiam rafwlkp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Mysle, ze jesli bede mial urlop, a powinienem miec, to ja sie pisze, aczkolwiek wszystko sie moze zmienic ;) Mozna zrobic PPC'owy wyjazd odlotowy [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) Spoko :D Zbierzemy 50os. to nawet tournee po Polsce możemy zrobić :D EDIT:Dokładne zapisy będę robił mniej więcej w listopadzie/grudniu Edytowane 3 Września 2007 przez rafwlkp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Tak w ogole to wspanialy pomysl, taki niby spontan z prawie rocznym wyprzedzeniem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Tak w ogole to wspanialy pomysl, taki niby spontan z prawie rocznym wyprzedzeniem :DWiesz auto już musze wcześniej zarezerwować, a tak wogóle to powtarzam, narazie orientuje się w sytuacji czy takie coś wogóle wypali... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...