lukaszex Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) Otóż w związku z tym, że od 3 tygodni czekam na paczkę ze sklepu ulubiony.pl, zarzadałem zwrotu pieniedzy. Czesci bede zamawial z innego sklepu: moze polecicie jakis tani i spawdzony bo po ulubionym mam zle doswiadczenia z tanimi sklepami:( Przez te 3 tygodnie troche sie zmieniło wiec moze zaproponowalibyscie mi do zestawu jakies poprawki: Co MAM: corsair 520W, 4x1GB a-data vitesta extreme edioton +(800mhz), nzxt lexa Co jeszcze mam do zamówienia: MOBO, karta graf, procesor, dysk, cooler na procesor, nagrywarka DVD Procesor: Procesor Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz 4MB - Wydaje mi sie OK? Chlodzenie proca Scythe Infinity - chyba wymienić na scythe MUGEN? Płyta główna: [775] Płyta Abit IP35 - Nie wiem czy wymieniac, zalezy mi przede wszystkim na stabilnosci i dobrym OC, slyszalem ze z abitami na P35 sa problemy: moze jest jakas lepsza plyta w cenie ok 500zł? WAŻNE Plyta nie moze gryzc sie z pamiatkami A-data vitesta exetrme edition+ Dysk twardy: HDD CAVIAR 320GB WD3200AAKS SATA II 16MB CACHE - Wydaje mi sie OK? Karta graf: geforce palit 8600 sonic + - Wydaje mi sie OK?(nie biore 8800 bo w grudniu wymienie na 98xx) Nagrywarka: Pioneer DVR 212 - Wydaje mi sie OK? Proszę pisać co byście zmienili. Dziekuje bardzo za sugestie. Edytowane 3 Września 2007 przez lukaszex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) co do sklepu: apollo.pl plyta glowna: Foxconn na P35 lub MSI ale foxconna niestety nie maja w apollo z tego co pamietam Edytowane 3 Września 2007 przez TeLe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszex Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 MSI cos slyszalem ze a-daty vitesty EE sie ,,gryzą''prawda to?, nie wiem jak z foxconnem Czyli foxconn lepszy od abita ip35?, badzie wszystko pasowało do a-dat i scythe mugena? Reszty nie wymieniac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood_brother Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 MSI się gryzie z tymi pamiątkami, ale na biosie 1.3. Na standardowym biosie (1.1) działają bez problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...