2002JSQ Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Ustawiam dla komuś za granicą laptopa (przez NetOP). System to Windows XP Media Center angielski (USA). Dodałem układ klawiatury Polski (Polski programisty) w ustawieniach regionalnych. Po jego włączeniu można pisać polskie znaki, jednakże w programach gdy włączy się polski język - widać wszędzie krzaki. Gdzie to można i czy można ustawić te polskie czcionki? Może chodzi o skrypt Eastern Europe dla fontów? Tylko nie wiem jak to ruszyć? Nigdy tego nie robiłem, bo zawsze miałem polski Windows :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 start ->control panel -> Regional & Language Options -> Advanced Zmienic english na polish jesli sie nie da, sprobowac tego: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=229155&hl= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Już zrobione. Tam po prostu wszystko trzeba było przestawić na Polski. Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURU500 Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 odswieze temat ;p wszystko mam na polski w programach mam glupie znaczki zamiast normalnych ;] w przegladarkach ok jest ale w programach nie mam polskich znakow .. nie wiem co sie stalo;p wczesniej mialem polskie znaki teraz nie mam .. . wszystko w opcji language poznaznaczane polski i takei doinstalowane oblsuga innych jezykow :) Mozna to jakos naprawic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Dwa posty wyzej przypuszczalnie znajdziej rozwiazanie.. ale zeby nie bylo (link) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...