piotrjancy Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) Witam, mam takie pytanie jak podłączyć lapa HP nx9420 pod TV ?? W jednym przypadku mam stary TV gdzie są tylko wejścia na cinch w nowszym mam do wyboru Euro lub S Video. W lapie mam coś takiego: W TV: + wejście na wtyk Cinch 2x L P podpisane jako audio + wejście na wtyk Cinch 1x podpisane jako Video 2 INPUT wolałbym podłączyć w nowszym TV pod SVideo z tego względu że mam łatwy dostęp do tych gniazd (są umieszczone z boku TV), kabelki prosiłbym z allegro jeśli to możliwe. Z góry dziękuję. PS. jak wygląda sprawa skalowania obrazu na TV na lapie mam 1680x1050 jak to będzie wyglądać na TV ?? PS. To jakiś Samsung z płaskim kineskopem, 28 cali i chyba 100 hercowy. Edytowane 3 Września 2007 przez piotrjancy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 kabel za allegro przejściówka i juz a to jak bedzie wygladac ustawiasz w opcjach grafy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...