ads Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Witam System to windows 2000. Po włączeniu kompa, przy ładowaniu systemu wyskakuje mi taki error Po resecie występuje ponownie, dopiero po średnio 3 resecie system załaduje się do końca. Odpaliłem scan diska ale błąd dalej występuję. Macie jakiś pomysł co jest nie tak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Uruchomiłes checkdiska w wierszu poleceń z /F czy tylko sprawdzanie z własciwosci dysku? Bo to jest róznica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ads Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 W wierszu poleceń i problem znika, komp się odpala normalnie, ale jak wyłącze go na dłuższy czas i znowu włacze problem pojawia się ponownie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wapniaczek Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Moze przeinstaluj system?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Ja mam tak samo, tyle że jeszcze czasem komp wisi i jest reset i tak dopiero po 7-8 razie. Wszystko po tym jak update systemu robiłem :/ tzn. łatki z windows update. Po tym zaczęło mi się tak walić, że stwierdziłem że już nie będę instalował aktualizacji. No i czeka mnie format bo usunięcie wszystkich aktualizacji i tak pozostawi pewnie syf. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 na wszelki wypadek wyzeruj dysk wdclearem pozstaw system na nowo i zamiast chlastac sie win update skorzystaj z autopatchera........ odlacz wszystkie urzadzenia na usb na wszelki wypadek - potem kilka razy zrestartuj(w miedzyczasie instalujac sterowniki do sprzetu) i zobacz co bedzie........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...