Kaeres Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Opera Mini 4 w wersji beta - http://www.operamini.com/beta/ Prezentacja, jak to wygląda - http://www.operamini.com/beta/demo/ I działa tak jak wygląda :) Oto główne zalety: • możliwość obracania ekranu - tryb landscape • nowa strona startowa przeglądarki, będąca multi-wyszukiwarką • zaawansowane opcje wyszukiwania (kreator), znane z komputerowej Opery • pełne wsparcie dla urządzeń BlackBerry • wsparcie dla szyfrowanych połączeń, takich jak połączenia z kontami bankowymi, serwisami aukcyjnymi • zwiększona jakość rekompresowanych zdjęć • tryb pełnego ekranu • większe wsparcie dla plików cookies • możliwość edycji aktualnego adresu URL • większa liczba wspieranych telefonów • usunięcie większości zauważonych błędów ----------------------------------------------------------------------------- Serio Was to nie interesuje ? Ja jak zobaczylem ta przegladarke to omal nie oszalalem, ze szczescia ! Dawno czekalem na taka abym sobie mogl przelewy robic. Normalnie przegladarka jak w iPhone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Ty tak na poważnie? Taka rewelacja na tym BS?:> Chyba już wiem dlaczego wolę dodatkowe 3kg z laptopem niż się męczyć w takie "dziubdzianie" na komórce... Minęła mi zajawka na przeglądanie netu nawet w autobusie czy tramwaju, właśnie ze względu na to że po kilku dniach takich zabaw zaczęło się to robić po prostu uciążliwe. Robienie wszelkich przelewów średnio mnie cieszy biorąc pod uwagę sposób łączenia z bankiem czy domem maklerskim. Poużywaj dłużej, a sam zdasz sobię z tego sprawę, że od takich rzeczy są palmfony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 (edytowane) Bo ja wiem, w mojej N70 nie mogę trafić na niektóre linki tym niby-kursorem, poza tym krzaczory zamiast polskich znaków :) Edytowane 4 Września 2007 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Używam tylko sporadycznie to przejżenia poczty i zobaczenia czy ktoś na forum odpisał:) Szkoda mi kasy na kb w sieci:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 No ja w sumie korzystac z tego nie bede aby sobie posta napisac ;) Ale zrobic przelew bedac w autobusie kilka razy juz by mi sie przydalo. No krzaki narazie sa bo to beta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qx's Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Ja mam iPlusa i czasem nudzac sie wyciagam telefon i uzywam tego. Naprawde dobra sprawa ale czasami ma problemy. No to teraz czekamy na dzialajacego Youtube-a na komorce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...