Peedro Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 (edytowane) Zakupiłem ostatnią płytę z tematu i celka 2.4 na allegro do komputera zastępcznego. Niestety, płyta jest mało czytelna (nie wiem gdzie podpiąć kable od głośnika sys., i frontu), a na stronie producenta tej płyty nie ma. Może ktoś może mi pomóc? Pozatym przydałyby się do niej sterowniki... EDIT: znalazłem na płycie (gafa ze mnie) gdzie mam podpiąc wszystko. Ale przydały by się sterowniki... Może ktoś wie gdzie znajde? Pozdrawiam. EDIT2: Kurde znalazłem... czyli wychodzi na to że niepotrzebnie zakładałem temat... Proszę o usunięcie tematu. Edytowane 4 Września 2007 przez Peedro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 http://allegro.pl/item225310275_chaintech_..._i_2xsdram.html napisz mu maila żeby ci podesłał jeśli jeszcze ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 heh moze jeszcze się okaże że odemnie kupiłes te mobo ? aukcja w poście wyżej jest moja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...