Pantas Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Potrzebuje złożyć siostrze jakiegoś kompa do internetu i gadu gadu, za jak najmniejszą kwotę. Interesuje mnie coś ze zintegrowaną grafiką, dzwiękową i sieciową. Generalnie interesuje mnie płyta + procesor i ram, co kupić jak najtaniej, żeby w miarę komfortowo przeglądało się zasoby sieci i rozmawiało na gg? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Sempron 3000+ ~ 80 zł 1GB DDR2 667 ~ 130 zł Foxconn 690G/6100 ~ 230/180 zł Delta 400W - 60 zł tanio i z przyszłością ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiass Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Pozwolicie, że się podepnę Zamierzam kupic tego Foxconn'a 690G i do tego jakiegoś taniego semprona. I teraz moje pytanie: Czy któryś z sempronów (tak do 150zl) ma dobre możliwości oc? I czy wogóle ta płyta ma jakiekolwiek możliwości oc? Pytam bo i tak zamierzam chłodzić go wodą i miło by było móc trochę go podkręcić. Pozdrawiam matiass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erich Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 chlodzic semprona woda to tak jakby lac v-power do trabanta:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wolfszary Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Po co masz robic OC skoro to komp dla siostry? Z gowna złota nie wycisniesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddmar Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Po co masz robic OC skoro to komp dla siostry? to o OC napisał matiass a nie Pantas :) wg mnie propozycja @beka jest bardzo dobra, o ile chcesz nowy sprzęt.. Jeśli to ma być cenowy extreme to można myśleć o s478/754/939 ale nie wiem czy to ma sens. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiass Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Witam Widzę, że bez większych wyjaśnień się nie obejdzie;] No więc mam teraz przyzwoity zestawik na agp który za jakies 700-800zl pójdzie na allegro. Zaczynam studia medyczne więc pogram sobie przy dobrych lotach w czerwcu. Chcę więc złożyć sobie konfig do neta itp za jakies 400zl, a w przyszlym roku cos porządnego. Jako, że mam już chłodzenie wodne żal byłoby go nie wykorzystać prawda? Pozdrawiam matiass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Jeśli do kręcenia, to warto się zainteresować Biostarem na 690G, bo ma więcej opcji o/c, a niewiele droższy. Proc za 150 zł ? Albo Sempron 3000+ albo szukać X2 3600+ Brisbane - dołożysz troszkę i się zmieścisz - a zawsze masz 2 rdzenie i o/c na powiedzmy 3GHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Nie widzę sensu w braniu Sempka jak ma się 150zł ... dołóż 50-60 i poszukaj najtanszego X2 3600+ na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...