MeoPL Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Witam w przyszlym miesiacu zamierzam cos kupic dla siebie nowy zestawik komputerowy bede mial do dyspozycji kolo 2k na procka ram i mobo reszte mam . Tylko czy ma sens czekac na penryna np czy phenomka oraz czy ma sens czekac na plyty z obsluga pciexp 2.0 to mnie nurtuje dzisiaj .Posiadam to co w sigu zasilke grafike HDD zostawiam . Sprzedaje procka ram mobo obudowe i system operacyjny.Obudowa i system juz mam upatrzone grafike chcialem pozniej wymienic na pciexpress2 tylko imo nie wiem czy czekac bo te moba co wyjda z nowym slotem na grafiki beda zapewne dosyc drogie . Zalezy mi na tym zeby ten sprzecik wytrzymal z 2 latka nie mowie o grafie teraz . Wiec pytanie co proponujecie w takiej sytuacji poczekac jeszcze troche na mobo z pciexpress2 i nowe procki z intela i amd czy zakupic cos za te 2 kafle plytka ram procek . Prosze o jakies sugestie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 ja bym radził poczekać do tej zimy, nowe proce, G92, obniżki cen(?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 no tez tak myslalem ale kurde ten moj komp co teraz go mam juz wogole bedzie warty tyle co pies naplacze:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...